בחירת מנכ"ל לגין

בית פורומים הפורום בחירת מנכ"ל לגין

מוצגות 14 תגובות – 16 עד 29 (מתוך 29 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
  • #5121 הגב
    אלמוני
    אורח

אני מבולבל, יש צוות איתור למינוי דירקטורים ויו"רים בתאגידים, והוא לא בוחר מנכל, אז מה התהליך?

וגם מי החליט על הערכת הקדנציה בשנה, האם המזכירות?

חוץ מזה הצוות איתור למינוי דירקטורים ויו"רים בתאגידים, נראה לי מוזר, ברמה העקרונית אני לא מבין איך מישהו שאפילו לא עשה תפקיד ניהולי יכול לשפוט ולהמליץ על מישהו לתפקיד ניהולי?  מה יש בארגז הכלים שלו ובנסיון שלו לתרום?  לפני הרבה שנים הייתי אז במה שקראו ועדת מינויים, כשלנו לחלוטין במציאת מזכיר והדיונים שלנו היו דיוני סרק לא מקצועיים בכלל.

#5124 הגב
    .
    אורח

מנהלים צריכים לעבור בקלפי ככה החלטנו למה בחירת מנכל בבלאגן עובר דרך אישור הקיבוץ זו גם חברה בע'מ לגין צריכה להיות מנוהלת בחברי יגור אך ורק חברי יגור שיעברו כמו כל תפקיד אחר בחירה בקלפי זה ההחלטות שלנו.

#5125 הגב
    .
    אורח

החלטת הדירקטוריון היא הקובעת בסופו אבל חיכוך בין הציבור לדירקטורים הוא תהליך לא ראוי שיש בו גם סנקציות נגד הדירקטורים שנבחרו על ידי הציבור אז מה אתה רוצה שהכל יהייה רק לפי ראות עיינכם בלבד הסנקציות נעשות ממילא בכל תחום בחיינו ולא צריך להלחם בסנקציות אלה להשלים ולקבל שלכל אחד שיציעו יהיו כמה מתנגדים יכול להיות שיש מצב שהמוצע כרגע לא מתאים .

#5128 הגב
    לגינאי
    אורח

הדירקטוריון אישר מנכל, מתי יכנס, לנבחר פיתרונים. נושא היור הוא עינין למזכירות בעיקר שהיור נבחר קודם לכן כאחד מנציגי המזכירות לדירקטוריון. הארכת קדנציה ליור מעוגנת בהחלטות שקיבלנו ולא במה שהמזכירות מחליטה. רוצים להאריך יביאו לאישור מה שהוחלט לא חוקי

#5129 הגב
    חבר יגור
    אורח

בעז ערב טוב

מיומן יגור מספר 4819 שפורסם 16/12/2011  יש דיון על בחירת מנכ"ל של טובופלסט שם מצוין שנוהל בחירת מנכ"ל לגין התקבל בשנת 1997.

בנוהל הזה יש שלב של דיון באספה וקבלת ההמלצה מימנה.

האם הנוהל הזה השתנה ?

מתי ?

האם אפשר לפרסם העתק שלו באתר הזה

ואם אין נוהל אחר ……..

#5142 הגב
    גדי רביב
    מנהל בפורום

ל"חבר מביא חבר", נסח בבקשה את תגובתך באופן לא מאשים

#5175 הגב
    חבר יגור
    אורח

בועז

האם יו"ר הספייס עבר  דרך ועדת האיתור שנבחרה על ידי האספה?

#5176 הגב
    אלמוני
    אורח

אז ברכות על המוגמר, מתי המנכל החדש יוכל להתחיל?

#5188 הגב
    לגינאי
    אורח

עד כמה שידוע לי רמי הוא יור הספייס שהיא חברה נכדה לבלגןויור בלגאן נבחר באסיפה

#5189 הגב
    שלמה מ
    אורח

הצעת ייעול: יפורסמו פה הנוהלים על פיהם בוחרים או ממנים בעלי תפקידים בלגין (יו"ר מועצת המנהלים, מנכ"ל וכו'). לאחר מכן הדיון כאן יהיה מן הסתם יותר תכליתי וממוקד.

#5195 הגב
    רמי זלינגר
    אורח

לגינאי

מדצמבר 2017 ניתנו המפתחות של הספייס על ידי דירקטוריון באלגן ( אני לא חבר בו ) לידי גל אבריאלי.

עוד תיקון קטן " יגור פרי טיים " החברה שמנהלת את הספייס היא חברת בת של באלגן וחברה נכדה של אחיג.

רמי

#5199 הגב
    לגינאי
    אורח

רמי,
    מעניין מתי העבירו את תפקיד לא ראינו בשום פרוטוקול של אחיג ומי האיש ואם פורסם מיכרז.
    נשמח לשמוע מאלון ובועז. תודה.

#5229 הגב
    אלמוני
    אורח

אני לא מבין למה לא מפרסמים באתר זה, או בכלל את שמו של מנכ"ל לגין הנבחר ומתי הוא אמור להתחיל את תפקידו

#5264 הגב
    גדי רביב
    מנהל בפורום

בעקבות שאלה באתר יגור ברצוני להביא לידיעת הציבור שמועצת המנהלים של לגין בישיבתה האחרונה החליטה על מינויו של עמוס פרליס לתפקיד מנכ"ל לגין החל מחודש יוני הקרוב.

מוצגות 14 תגובות – 16 עד 29 (מתוך 29 סה״כ)
מענה ל־בחירת מנכ"ל לגין
פרטים: