- This topic has 64 תגובות, 2 משתתפים, and was last updated לפני 3 שנים, 8 חודשים by ביקור המבקר.
-
מאתתגובות
-
מסיונראורח
תודה בועז ודב.
(1) תוכנית אב – תודה על ההבהרה דב. אכן הבמה לבעלי התפקידים. מצפים לעדכונכם האדיב. מחשבות תהיות כיוון כללי. אפשר גם בלי שם לדוגמה נבחר-מזכירות-לוועדת-תוכנית-האב-מספר-1. יהיה נחמד לציבור לדעת.
(2) שיוךֿ/אי-שיוך – מקווה שנגיע לדיון במהלך ינואר.
(3) שכונת הקראוונים – לדברייך בועז ״בנוגע למיפוי אזורי בנייה, נעשתה עבודה לפני מספר שנים״ נשמח לשיתוף הציבור בעבודה שנעשתה.
(4) שכונת הבריכה – תודה על החידוד, מקווה שאכן כך יהיה. מניח שהציבור יתעורר בקרוב כשהרשימות לבלקונים ייסגרו.
(5) בנייה אלטרנטיבית לפני שכונת הבריכה – בדומה לנקודה מספר 3, האם יש מקור דיגטלי כלשהו לנושא? אולי שווה שצוות האב ייקח לתשומת ליבו וישתף את הציבור בעבודה זו שנעשתה במהלך ההצגה לציבור שממשמשת ובאה?
(6) בנייה ממערב לבאלגן – בועז מכלל השירותים המדוברים ציינת חיבור בצירי תנועה ליגור וגני משחקים. עדיין לא הבנתי במה זה יחודי מכל שכונה שנבנית. בעבר היו גני משחקים באזורים נוספים בשכונות שנבנו, עם התבגרות האוכלוסיה הם נכחדו וזה מובן. כנראה צריך לחזור לגישה שאומרת בניית שכונה חדשה (גדולה) באה עם גני משחקים.
(7) וועדת דירות – בועז אמרת ״היה חבר אחד מהועדה הקודמת שבהתחלה לא רצה להיות בועדה ואז הוסיף עצמו״ מה זאת אומרת?? הוא הכניס את עצמו? לא נראה כמו מנהל תקין… בכלל לא ברור לי מי זה אבל נשמע לי מוזר ותוהה למה זה קרה.
בריאות לכולם ויאללה להתחסן!
============================
הערת המערכת: מסיונר נכבד, בבקשה תפנה את שאלותיך באופן נפרד וממוקד, ולאדם אחד, בכל פעם בבקשה, ויקל עלינו להפנות את השאלות למענן ויקל על הנ"ל לענות.
מסיונראורחשלום לבועז, רבעון עבר נשמח לעדכון בנושא תוכנית האב – האם התקיימו דיונים? האם נבחר משרד? אם כן מדוע הוא נבחר? מתי יוצג משהו לציבור?
שלום לבועז שאלה נוספת, מה הסטטאטוס של הדיון לגבי השיוך אי השיוך?
שלום לבועז ולסיוון – נדהמתי לראות בנייה מסיבית מעל בניין האופנוע. בזמנו רשמת בועז משהו על פינוי בינוי סלקטיבי, רק השורה הקרובה להר אם אני לא טועה. לא מבין למה משקיעים בלי פרופורציות במבנים המיועדים להריסה. האם יש הערכה לסכום שמוקדש להריסה והבנייה הזו? מי מאשר דבר שכזה? לא זכור לי שראיתי כל דבר באסיפות בנוגע לזה. האם זה מתוקצב לבניין ב-2021?
בועז אוחנהאורחשלום למסיונר,
צוות ההיגוי של תוכנית האב קיבל מספר הצעות מחברות תכנון. נפגש עם שתיים שהיו הכי רלוונטיים ובחר בחברת א.ב. מתכננים לביצוע תוכנית האב ביגור. נקבעה פגישה לתחילת העבודה. כשיהיה מה להציג נדווח.
דיון ציבורי על השיוך/הסדרי דיור.
צוות השיוך ייפגש בשבוע הבא. בקרוב נצא לציבור בהצגת התהליך ובסדרת דיונים ציבוריים.
שכונת הכרמל. אכן יש תוכניות לפינוי בינוי, אך עד שהן יצאו לפועל ייקח כמה שנים. בינתיים חברים גרים בדירות וצריך לתחזק אותן. השיפוץ אושר בתוכנית ההשקעות של השנה.
בברכת בריאות,
בועז
מסיונראורחתודה בועז. בהחלט מבורך לשדרג דירות חברים.
סיוון אשמח לדעת מה התקציב שאושר בתוכנית ההשקעות לפרוייקט והאם הוא שונה תוך כדי תנועה. אם יש חריגות כדאי שהציבור יעודכן בשוטף ושלא יופתע כמו במקרה הבניין המשודרג מעל הגנים.
המשך שבוע טוב.
ביקור המבקראורחהאם ועדת ביקורת קיבלה על עצמה לבדוק את חריגות התקציב בשנה שעברה?
-
מאתתגובות