בעיניין הסדר תרופות

בית פורומים הפורום בעיניין הסדר תרופות

מוצגות 4 תגובות – 1 עד 4 (מתוך 4 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
  • #3608 הגב
    אבישי
    אורח

לפני שלושה ימים קיבלנו הודעה על הסדר חדש בענין תרופות וקבלתן תוך התחייבות לתשלום אישי אשר יוחזר מתי שהוא עם קבלת הטופס החודשי מקופת חולים. מעבר לעיניין שכל חודש שבע מאות וחמישים חברים יבואו להציג את הטופס בפני המזכירות הרפואיות ויקבלו מתי שהוא (?)את ההחזר, זהו שינוי מהותי שאי אפשר לקבלו עד סוף חודש זה תוך איום שמי שלא יסיים לא יקבל תרופות. למה לא עושים זאת עם המזון, ששם הרמאויות גבוהות לאין שעור? אני מציע שהמועד להפעלה יהיה 1.1.2018 שזה פחות או יותר התאריך שהמזכירות מבטיחה כתחילת השינוי. לא נראה לי שאעמוד בלו״ז הזה – עד מחר –  ואני בטוח שגם חברים אחרים לא יצלחו את היעד עד מחר. ותחשבו על זה.

#3658 הגב
    איל
    אורח

היי אבישי

הנושא עולה לא פעם ראשונה, וכך הוחלט בדיון במזכירות.  אנו ערים לכך שהזמן קצת לחוץ, ולכן הארכנו עד סוכות. היו אנשים שביקשו.
    גם מי שלא יכול טכנית להגיע למרפאה, או לא רוצה מסיבותיו שלו, יכול להצטרף דרך האינטרנט, או ב*2000.
    הגדרנו במדוייק מתי יקבלו החזר כספי, ונתנו עוד זמן להחזר למי שלא יספיק עד סוף רבעון ראשון 2018.
    מקווה שעניתי על השאלות.  בכל מקרה ניתן לדבר איתי, או עם מישהו מהצוות הרחב, מרפאה- בריאות ורווחה. ונשתדל להסביר כמיטב הבנתנו

חתימה טובה. איל

#3665 הגב
    אלמוני
    אורח

לאייל שלום,
    -האם הוראת הקבע יכולה להיות גם דרך חשבון הבנק או רק דרך כרטיס אשראי?
    -האם כרטיס אשראי צריך להיות כזה שהונפק דרך יגור ו/או שמתחבר אח'כ לחיוב דרך התקציב? או שניתן לתת חיצוני?
    -אם ניתן גם דרך חשבון הבנק מדוע לא צירפתם טופס מתאים? להוראת קבע דרך חשבון יש יתרונות על פני חיוב דרך כרטיס אשראי.
    תודה

#3704 הגב
    איל
    אורח

שלום

אנו העברנו מה שקיבלנו מכללית. כעקרון כל חבר יכול להירשם לבילינג דרך אתר כללית,             או *2700 בצורה עצמאית. (יש חברים שעשו כך), ולבחור צורת חיוב המתאימה לו. עם אותו עקרון, ניתן להחליף עם הזמן צורת חיוב.

כמובן שכל כרטיס אשראי או חשבון בנק מתאים. הביליניג הוא כללי, לא רק לקיבוצים, ולכן הוא מותאם לציבור הרחב, שמחליף כרטיסי אשראי, חשבונות בנק וכיוצא בזה. בברכה. איל

מוצגות 4 תגובות – 1 עד 4 (מתוך 4 סה״כ)
מענה ל־בעיניין הסדר תרופות
פרטים: