- This topic has 24 תגובות, משתתף 1, and was last updated לפני 2 שנים, 7 חודשים by רק אומרת.
-
מאתתגובות
-
מה קשוראורח
השער פתוח ברוב שעות היום, וגם את שער כפר חסידים אפשר לפתוח בקלות, כך שאפשר לצאת.
חליבה נעימה!!
?אורחאז בשורה התחתונה מה שווה הורדה של 5% במס כשמקצצים 50% בהחזר לקילומטר למי שנוסע הרבה? כלום ושום דבר.
התייחסות המזכירות??
לא מכאןאורחהמדינה לא ממסה הטבות לעובד?
על מה התלונה בעצם? לכולנו ממסים כל הטבה וכל שקל.
הגיוניאורחהמעבידים מוסיפים הוצאות רכב למשכורת כי מבינים שהעובד צריך להגיע איכשהו.
המדינה כבר ממסה את ההטבה הזאת,
למה יגור, , מוסיפה כפל מס? כדי שלאנשים לא יהיה כדאי לעבוד?
כשמס האיזון ירד לרמות הגיוניות (5-10%), כל הדיון הזה יהיה מיותר. עד אז – אפשר להמשיך לחלוב.
מתקיימתאורחעצוב שרק 35% מאוכלוסיית יגור נושאים בנטל ומשלמים מס איזון. אותם אלו שמשלמים ונושאים בנטל העיקרי הם אלו שסופגים את עיקר הגזירות.
מה פשר מהלך ההפרטה?! הדבר לא משיג את מטרתו.
משמעות הדבר שהוסיפו לנו בכיס אחד(הורדת מס איזון) ובמקביל לוקחים לנו מהכיס השני.
זה מרגיש לי כמו עבודה בעיניים..
כאילו, עקרון ההוגנות נשכח מאחור.
אזרח סוג באורחמישהו ידע שהפחתת החזר ל40 אגורות לק״מ מאושר במקביל להפחתת מס האיזון ל35%?! זה בדיוק משחק סכום 0.
מישהו נתן את הדעת שגם החזר של 80 אגורות לק״מ לא באמת מכסה על הוצאות הרכב (להזכירכם בחוברת השינוי הוזכר בזמנו החזר של 1.2₪)?!
אני באמת לא מבין, הציבור מבין שענף עובדי החוץ הוא הענף הכי רווחי בקיבוץ? הציבור מבין שבתור כאלו שמשתכרים ברמה גבוהה לא סביר לשלם אלפי שקלים בחודש מס איזון, בעוד שעולה לנו כסף (בפועל) להגיע למקום העבודה?! אתם מעדיפים שנוותר על המשכורות הנאות ועל ההפרשות הגבוהות ממס האיזון בגינן, ושנתקיים מקצבה?
מישהו נתן על זה את הדעת?!
אם כך הם פני הדברים, בוא נקבע מס אחיד ושרירותי לכל רמות השכר, ללא החזרים וללא טובות.
לא נוחאורחרק אני פספסתי, או שבאמת המזכירות נמנעה מלהגיב?
אין חדש תחת השמשאורחעד שה- 35% יחליטו שעד כאן, לא מוכנים יותר, לא יקרה כלום.
מישהו נתן ומישהו לקחאורחמישהו נתן את הדעת לכך שרוב אלה שנהנים מהסבסוד העמוק הם לא אלה שמשלמים הרבה מס איזון?
רק אומרתאורחבעוד כמה חודשים יעבור התקציב לשנת 2023, ואז נגלה ( באיחור) ששוב קיצצו לנו את ההכרה,
ושוב נתלונן באנונימיות באתר, ושום דבר לא באמת ישתנה.
המזכירות לא תגיב, מנהל משאבי אנוש לא יגיב, ואנחנו פשוט נשלם יותר מס.
עד שלא נתארגן ונפנה בצורה מרוכזת, לא יקרה שום דבר. הבעיה היא שאף אחד לא מרים את הכפפה.
-
מאתתגובות