מיסים רבותי …מיסים

בית פורומים הפורום מיסים רבותי …מיסים

מוצגות 5 תגובות – 1 עד 5 (מתוך 5 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
  • #13653 הגב
    יזמויות
    אורח

רציתי לשאול

אנו נתקלים לאחרונה בלא מעט יוזמות מבורכות

האם כל היוזמות הללו מפוקחות וממוסות כמו כל הכנסה אחרת?

#13679 הגב
    בועז אוחנה
    אורח

שלום למיסים,

היוזמות נמצאות בתהליכי הסדרה על ידי צוות יזמויות והמזכירות.

בועז

#13725 הגב
    ליזמויות ובועז
    אורח

אולי הגיע הזמן להתמקד באילו מאיתנו שזקוקים להשלמת הכנסה
    ולא באילו עם היזמויות "הברוכות" שמרוויחים את לחמם בנוסף על המיסים שהם משלמים לקיבוץ ממשכורתם השוטפת.
    אולי הגיעו ימים שעינייהם הצרות של אילו שרק יודעים להסתכל על האחר ולא על הדבשת של עצמם .. פשוט תיסגר .
    כי אם ניתן ליזמויות לגדול לכדי משהו שבכלל שווה לתפוס בו אז משהו יהיה רלוונטי
    כי אחרת זה בכלל שווה?

האם להוריד את הרוח מהמפרשים של אדם שרק מגשש את צעדיו הראשונים בכל תחום הוא דבר הגיוני לעשות?
    אולי העסק בכלל לא יהיה רווחי? אולי ברגע שנכנסים ליזמות משהו ישתנה?
    יש לתת כמה חודשים לאדם להבין האם הוא יכול לעמוד במה שהוא בוחר.. אפילו המדינה נותנת 8 שבועות להבין בכלל האם זה משהו שבו אדם רוצה לעסוק.

בקיצור.. יש לתת אוויר! יש לתת להבין! יש לצאת מהווריד! יש להסתכל במראה ! יש להבין שבמהלך החיים שלנו פה כל אחד עשה או יעשה משהו לא לפי הספר בשביל להתקדם קצת. ולקבל בהבנה.
    כולנו רק בני אדם.

#13807 הגב
    אלמוני
    אורח

באותו עניין, אם יש ענף X, ועובדי הענף עושים עבודה פרטית לחברי יגור. איך אני יודע אם הם משלמים מיסים או לא?. הם משתמשים בציוד הענף, אבל לא קיבלתי חשבון מיגור.

אני לא רוצה לשלם פיראטי תשלום מלא שאין עליו מיסים כי זה לא צודק…

יחד עם זה- אני חושב שצריך לעודד יזמויות, ולאפשר הקלות בפתיחת העסק.

#13818 הגב
    בועז אוחנה
    אורח

שלום אנונימי,

צוות יזמויות מלווה את היזמים, מייעץ, מסייע בכתיבת תוכנית עסקית, יודע לתת תקופת חסד ליזמויות צעירות ולא עוסק רק בגבייה כמו שאתה מציג.

יחד עם כך, למרות שעברנו שינוי, זה לא אומר שכל ההחלטות נפרצו. יש מסגרת לכל דבר וצריך לעבוד מסודר, לדווח על הכנסות ולהסדיר יזמויות. בסופו של דבר זה מסייע לכל המערכות ומאפשר גם להוריד את נטל המיסים.

ללא קשר אנחנו מסייעים גם למי שזקוק להשלמת הכנסה, בכפוף להחלטות האסיפה.

חג שמח

בועז

מוצגות 5 תגובות – 1 עד 5 (מתוך 5 סה״כ)
מענה ל־מיסים רבותי …מיסים
פרטים: