מכרז דירות מעבר

בית פורומים הפורום מכרז דירות מעבר

מוצגות 15 תגובות – 16 עד 30 (מתוך 54 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
  • #25256 הגב
    אן-נירית
    אורח

בוקר טוב

הגיעו לועדה מספר בקשות בקשר לדירות שיהיו במכרז, בעקבות תשובת הועדה חלק מהמשפחות בחרו לערער במזכירות. ברגע שיהיה דיון במזכירות והמזכירות תתן תשובה יצא המכרז.

מזמינה להתקשר אלי או לשלוח וואטסאפ על מנת לקבל תשובות.

אני לא נכנסת לאתר ולא רואה את ההתכתבויות, לעומת זאת, אני זמינה ועונה לכל שאלה שמגיעה אלי.

אין פה סודות ואין מה להסתיר, יש נהלים שצריך ללכת לפיהם.

לבירורים נוספים 0546688336

שבת שלום, אן-נירית

#25262 הגב
    אלמוני
    אורח

ואם לא היו כותבים באתר איך היית יודעת בכלל שיש בעיה והתשובה שלך באתר היא התשובה ולא מי שמתקשר אליך ואחרים לא יודעים את התשובות בתפקידך מחובתך לקרוא ולענות

#25260 הגב
    מחכים לתשובה
    אורח

תודה על התשובה אן-נירית,
    אבל מה זאת אומרת התקבלו בקשות בקשר לדירות שבמכרז?
    אנחנו לא מבינים, מה קורה כאן…. ?זה לא תקין לחלוטין. איך אתם נותנים לחברים לערער על דירות לפני שהן אפילו נכנסות למכרז? גם אנחנו רוצים דירה לפני שהיא מתפרסמת ,למי פונים?

בועז…. במידה ויהיו דירות שיצאו מהמכרז בעקבות הפקעות זה יהייה לא הוגן כלפי משפחות אחרות שלא חושבות אפילו על לעקוף משפחות אחרות והמצוקה שלהן היא גם גדולה  ,אבל הן יושבות ומחכות לתורן בשקט,בדיוק כמו המשפחה שלי.

האם הדברים עדיין בשליטה?

#25271 הגב
    מחכים+לתשובה
    אורח

למערכת ,לא זה מה שכתבתי… בושה איך שאתם עורכים את מה שכותבים מכיוון שלא פגעתי באף אדם בכתיבתי
    ========
    תגובת המערכת: נכון אבל לא חייבים להשתמש במילים הכי קיצוניות ובשפה העברית, המסר של דבריך עבר היטב גם בשפה יותר מאופקת

#25274 הגב
    מחכים+לתשובה
    אורח

======
    חבר יקר הדיון מיצה את עצמו. ועמך הסליחה

#25278 הגב
    מחכים+לתשובה
    אורח

למערכת, חרגתם מסמכותכם

תפקיד הפורום הוא לתת לחברים להתבטא ואחד מנהלי הכתיבה שאתם כתבתם הוא לא לפגוע ולא לקלל ואת זה לא עשיתי.  אכן השמשתי במילה שהיא קצת יותר עוצמתית ולגיטימית ,אבל היא לא מילה שאמורה לפגוע באף אחד אלא לשקף את מה שמשפחתי מרגישה בכל הנוגע למה שקורה ביגור עם נושא מכרזי הדירות. איך אפשר להגיד שהמסר שלי עבר כאשר אתם מוחקים  את מה שאני ומשפחתי מרגישים וכותבים.

מה שאתם עושים זה סתימת פיות וגורם לשיח הרבה יותר גרוע ,רק שהוא יהייה מחוץ לפורום.

מקווה מאוד שתפרסמו את זה. (לאחר עריכה)
    ========================
    תגובת המערכת, דעותינו כנראה חלוקות לגבי השימוש במילים מסויימות במיוחד בהתייחס לאנשים או למערכות ביגור.
    אפשר לתאר רגשות וחוויות בלי לבטל בצורה מוחלטת עשיה של אנשים ומוסדות, ואפשר למתוח ביקורת בלי לחלק ציונים ולשפוט.
    ובזה באמת תם הדיון במילה "אנדרלמוסיה".

#25281 הגב
    בועז+אוחנה
    אורח

שלום למחכים לתשובה,

פנו חברים למזכירות לערער על תשובות שקיבלו מהועדה. המזכירות מחוייבת לדון בפניות.

מקווה שהמכרז ייצא בקרוב

שבוע טוב

בועז

#25289 הגב
    אן-נירית
    אורח

צהרים טובים

כפי שכתב בועז, הועדה מחוייבת להתייחס לכל בקשה שמגיעה לפתחה (כמו בכל הועדות ביגור).

החברים קיבלו תשובה וביקשו להמשיך למזכירות.

אנחנו חייבים לעבוד לפי הנהלים, ברגע שכל העניינים יסתיימו המכרז יצא

#25338 הגב
    מחכים+לתשובה
    אורח

אן-נירית ומזכירות שלום.

עוד שבוע עבר ועדיין אין מכרז,דו"ח מצב ?

עוד פעם יהיו דירות ריקות  שיחקו למשפחות שמשוועות כבר למעבר ?

לא הגיוני ולא נתפס שחברים כבר עוברים לדירתם החדשה וטרם פורסם מכרז על הדירות שמתפנות.

נא קבעו תאריך יעד למכרז ותפרסמו אותו .

לא מובנת ההתנהלות של וועדת דירות והמזכירות  וחוסר הבנה של המצב.

#25353 הגב
    פנייה לועדת ביקורת
    אורח

ראיתי שפורסם ביומן סופ"ש כי ועדת ביקורת תבחן השנה את התנהלותה של הועדה.

לאור הכתוב בשרשור זה נשמע לי כי יש ייתכן שיש טעם לפגם בהתנהלות ומעורבות עמוקה מהנדרש. מי מהכותבים שחווים התנהלות מעוררת תהיות, כדאי שישתפו את מנהל ועדת ביקורת (אולי אבשלום שוחר?) או את חברי הועדה ואת הלית , מבקרת הפנים.

זו החובה שלנו כאנשים לשמור על עצמנו ועל ההתנהלות שלנו

#25369 הגב
    אן-נירית
    אורח

המכרז יצא שבוע הבא. בהצלחה לכולם

#25370 הגב
    אן-נירית
    אורח

ערב טוב. היה ערעור בועדת דירות שקיבל תשובה היום. בנוסף, בראשון ידון ערעור נוסף על הדירות הרלוונטיות במזכירות, לאחר ערעור זה יצא המכרז, במהלך שבוע הבא.

אני מזכירה שבמהלך ערעור לא ניתן להוציא מכרז.

כפי שכבר כתבתי בתגובות הקודמות, מוזמנים לפנות בכל שאלה באופן אישי בטלפון.

בהצלחה לכולם.

#25375 הגב
    מחכים+לתשובה
    אורח

אן-נירית שלום.

זאת הסיבה שלא מחכים עם המכרזים לדקה ה90 אלא מפרסמים חודשיים -חודשיים וחצי לפני המעבר על מנת שכל תהליך הערעור לא יפגע במעבר. היה ידוע לכולם שיהיו ערעורים ושזה יקח זמן. כמו כן זה עוד לא סוף הסיפור ,אלה ערעורים של טרום מכרז ,בטוח ומשוכנע שיהו ערעורים של אחרי המכרז. המצב כרגע הוא שיש דירות מעבר משפחה שעומדות ריקות וזאת תקלה רצינית!!!

האם אתם הולכים לפרסם לציבור לפני המכרז אלו דירות הופקעו במידה והמזכירות תחליט להפקיע?

האכזבה היא גדולה,המצוקה היא אמיתית אני אומר את זה בכאב גדול  
    (לאחר עריכה)

#25378 הגב
    מר מר
    אורח

מול הטענות שנשמעות פה (בצדק או לא) , הועדה עובדת לפי תקנון של קיבוץ יגור. במידה ורוצים לשנותו אז צאו מאלמוניותכם, תתאגדו ותפנו למזכירות/אספה ותעלו נוסח לשינוי הנוהל. עד אז, מי שחי פה צריך לקבל את אורחות החיים וההחלטות שהתקבלו. (לאחר עריכה)

#25379 הגב
    מחכים+לתשובה
    אורח

הערכת המערכת: כיון שהתגובה מיועדת אלינו, נתייחס אל טענותיה…

למערכת,תפסיקו לערוך כל משפט שני…. הדיון הזה כבר מעל חודש . מעל חודש שמבקשים לפרסם את המכרז (1………נערך) ושאני כותב שיש משפחות במצוקה אני מתכוון לזה ולכן זה נראה שזה (2…..).

הדיון פה הוא מכבד ומותר לבקר את בעלי התפקידים (3….)זאת תחושה של חלק גדול מהמשפחות.

כשאתם עורכים משפט תנסו גם להגיד איפה זה נוגד את נוהלי הכתיבה,כי ממש לא חרגתי מהם.

נראה לי שאתם צריכים לרענן את נוהלי הכתיבה כאשר אחד הנוהלים זה לא לבקר את בעלי התפקידים (4….)

נערכו מהתגובה
    1. 10. רמיזות, השערות והאשמות – מערכת האתר לא תאשר פירסום רמיזות, השערות, שמועות או האשמות שיש בהן כדי להכתים חבר או קבוצת חברים ככלל, ובעלי תפקיד בפרט.
    2. כנ"ל
    3.– ביקורת על בעלי תפקידים אם היא עניינית אבל אישית, ויש בה משום חשש של חצאי אמיתות, לשון הרע, ביוש או הלבנת פנים, אזי היא תועבר ישירות לנוגעים בדבר, ללא פרסום באתר..
    4. שפה מכובדת – לא תפורסם רשימה שנועדה לקנטר, להגחיך, ללעוג, או להביך.

לסיכום, כל בעלי תפקידים זכאים להגנה על שמם הטוב\תפקודם ועבודתם, תחושות אישיות לגיטימיות כל עוד הן לא מכתימות או מבקרות מי שאינו יכול להתגונן.

מוצגות 15 תגובות – 16 עד 30 (מתוך 54 סה״כ)
מענה ל־מכרז דירות מעבר
פרטים: