מס איזון

בית פורומים הפורום מס איזון

מוצגות 7 תגובות – 1 עד 7 (מתוך 7 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
  • #32037 הגב
    אנונימי
    אורח

שלום .

רציתי לעלות נקודה שמפריעה לי מאוד בקשר למס איזון . כיום אני ומשפחתי משלמים מס איזון של כ-1000-1500 ש"ח בחודש . כיום עם עליות המחירים במשק מס זה מכביד עלינו מאוד ואין אנו יכולים לחסוך על מנת לבנות בית ביגור (חלום). הבנתי שמי שבונה/בנה בית פטור ממס זה .

האם זה נכון? והאם הולכים לבטל מס זה?

#32049 הגב
    אנונימי
    אורח

למה לא  מעלים את התקציב קיום בסיסי למשפחות עם שכר ממוצע/גבוה ? הוא נשאר נמוך והעלויות רק הולכות ועולות וכל הנטל הוא על מי שמרוויח משכורות בינוניות גבוהות . צריך לעשות תקציב קיום בסיסי למשפחות שלא מתפרנסות גבוה ולהשלים להם במידת הצורך,אבל למשפחות שמרוויחות שכר ממוצע לעלות את התקציב קיום בסיסי כך שהמס שהן משלמות לא יפגע בהן.

#32056 הגב
    עבד
    אורח

אז גם תבנה בית וגם תשלם פחות מיסים? וכל מי שמסכן ואין לו כסף לבית בגלל המיסים, ימשיך לשלם את אותם מיסים? האירוניה התאבדה…

#32061 הגב
    אנונימי
    אורח

עבד,זה בדיוק מה שכתבתי . אלה שבונים לא משלמים מס איזון. לי ולמפחתי קשה להגיע לבית בגלל המיסים הגבוהים .

#32063 הגב
    אלמוני
    אורח

אני לא יודע אם אתה אופטימי או נאיבי או משהו אחר, לא נראה לי שמס איזון הוא שמונע ממך להגיע לבית. אם אתה משלם 1,000 שח לחודש לדבריך, אחרי 166 שנים (לא חודשים,שנים) תגיע לשני מליון עלות בית ביגור החדשה..תתחדשו.

#32072 הגב
    אלמוני
    אורח

פטור ממס איזון הוא רק מול משכנתא

האם לקחת משכנתא?

#32078 הגב
    אלמוני
    אורח

אלה שבנו בית לקחו בחשבון הכלכלי שלהם פטור ממס איזון על המשכנתה.
    אתה רוצה עכשיו לשנות את כללי המשחק?
    הרי גם להם קשה בגלל עליית המחירים וזה הפוך מההגיון שעולה כאן

מוצגות 7 תגובות – 1 עד 7 (מתוך 7 סה״כ)
מענה ל־מס איזון
פרטים: