- This topic has 7 תגובות, 2 משתתפים, and was last updated לפני 4 שנים, 4 חודשים by מערכת האתר.
-
מאתתגובות
-
שאלה-נוהל קדנציות לוועדותאורח
האם ישנו גם נוהל הגבלת קדנציות בריכוז וועדות?
בועז אוחנהאורחשלום,
אכן יש נוהל כזה. אושר בקלפי ב2016.
בריאות איתנה
בועז
אלמוניאורחאפשר לדעת מה הנוהל?
או שתשלחו אותנו לעיין בארכיון שפתוח פעם באף פעם?
——————————-
אתה צודק.
למעשה, בלי קשר לנוהל הזה, לפי הצעתו של מודי למדן אנו פועלים בנידון ומקימים מדור לנוהלים
שיאוכסנו אצלנו כך שיהיו זמינים לכל אחד בלחיצת כפתור.
בימים אלה ממש אנחנו אמורים לקבל לידינו את נוהל הקדנציות כסטרטר למדור החדש.
נעדכן.
תודה,
זאביק לב – מערכת האתרהעלאת תקנון יגור ועדכוניו לנהליםאורחשלום זאביק,
תודה על הוספת מדור נהלים, מבורך.
האם אפשרי יהיה להעלות בו גם את התקנון ועדכוניו?
—————————
שלום גם לך,
אני מניח שכוונתך היא לתקנון השינוי ותיקוניו.
ובכן, לא רק שאפשר, גם צריך, ובעדיפות ראשונה.
תודה, נעדכן,
זאביקהעלאת נוהל קדנציה לריכוז וועדהאורחתודה לבועז וזאביק.
כיוון שהיום באסיפה תהיה הצגת מרכז/ת , כאשר ישנה אפשרות להמשך קדנציה (בהצלחה כמובן מכל הלב) , חשוב להעלות את הנוהל לפני ההצבעה, שנראה שאכן אנחנו עומדים בנהלים.
תודה על ההתחשבות.
————————
זה לא בידי המערכת, אלא ועדת אסיפה והמזכירות.
נעביר אליהם את בקשתך.
תודה,
מערכת האתרמדוע לא הועלה נוהל קדנציות לוועדות?אורחשלום למערכת,
הנה, הגיע סופ"ש של ההצבעה. ו. אסיפה והמזכירות ידעו להעביר את הקישורים הנדרשים עבור הצבעה זו, אך העלאת נוהל קדנציות – הרלוונטי להצבעה זו, לא מועבר לכם ולציבור בזמן , לבקשתי (אשר ניתנה כשבוע מראש).
* איך נדע האם לגיטימי להגיש מועמדות המשך לקדנציה, כאשר הנהלים לא שקופים ולא מוגשים בזמן? ייתכן שאפשרי להמשיך קדנציה- ושוב בהצלחה- אין זה אישי. רק מצביעה על התנהלות לא עקבית.
מערכת האתרמנהל בפורוםשלום ל"מדוע לא הועלה נוהל קדנציות לוועדות" –
תודה על תגובתך המוצדקת.
אכן הבטחתי להעלות את נוהל הקדנציות לאתר לפני ההצבעה – ולא קיימתי, ואיתך הסליחה.
רצון טוב כן היה, אך לא היה מספיק נסיון, ואיכשהו זה נדחה, וא'כ היו כמה תקלות טכניות. ננסה שוב מחר.
להגנתי אוכל להוסיף שתי הערות:
– כאחד שמבטיח ולא מקיים אני נמצא בימים אלה בחברה טובה של עוד כמה כמוני, שאפילו הבטיחו עוד יותר וקיימו עוד פחות ממני. ובנוסף אני לפחות ניסיתי..
– ובייתר רצינות, ממש חשוב לי שההצבעות יתנהלו עם מירב המידע למצביעים לפני ההצבעה. פניתי כבר למזכירות ולוועדת אסיפה בעניין, והמערכת תמשיך לקדם את הנושא.
למשל, הקישורים למידע רלוונטי שכן מופיעים בהודעה על ההצבעה בקלפי – הם ביוזמתי ונעשו על ידי (ולא כפי שכתבת), כדוגמה לאיך ההודעה למצביעים עשויה להיראות.
ושוב איתך הסליחה,
זאביקמערכת האתרמנהל בפורוםתקנון הקדנציות עלה לאויר.
ניתן לראות אותו בפוסטים של האתר
https://yagur.site/2020/08/12/%d7%aa%d7%a7%d7%a0%d7%95%d7%9f-%d7%94%d7%a7%d7%93%d7%a0%d7%a6%d7%99%d7%95%d7%aa-%d7%a9%d7%9c-%d7%a7%d7%91%d7%95%d7%a5-%d7%99%d7%92%d7%95%d7%a8/ -
מאתתגובות