סטריליות

בית פורומים הפורום סטריליות

מוצגות 3 תגובות – 1 עד 3 (מתוך 3 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
  • #17514 הגב
    מודאג
    אורח

אני חבר אשר קונה המון במרכולית , ומעריך מאוד את השירות ועבודתם של הצוות .

אך עם זאת , במרכולית תמיד יש ריח רע מאוד של שתן של בעלי חיים , ביוב ועוד ריחות אשר מורידים לי את חוויות הקנייה.

לא פעם נתקלתי בביוב זורם מהתקרה דבר אשר מאוד מסוכן ומסריח!!

אני מתאר לעצמי שבכל מכולת/ סופר יש בעיה של מכרסמים אך עדיין איני מבין מדוע לא נותנים לזה חשיבות מרבית – מדוע אנחנו צריכים לקנות במקום שהוא רוב הזמן מסריח מאוד? איפה ההיגייניה והסטריליות?? מדובר פה במזון שכולנו קונים ואוכלים!!

אני מאוד אוהב לקנות במרכולית ואני אמשיך לקנות שם.( אגב , איו לי שום תלונות כלפי הצוות שעושים את עבודתם מהימנה)

אך אני מודאג ,

למה מחכים שיקרה פה אסון??? שמישהו יקבל פה הרעלה??

מחכה לתשובה..

תודה!

#17536 הגב
    עודד
    אורח

אתה צודק בהחלט.

המרכולית נמצאת במרתף מתחת למטבח בבניין רקוב בן 80 שנה בדיוק.

מה כן נעשה בשנים האחרונות? החלפנו את כל הצינורות ניקוז שהתפוררו ונרקבו, לצינורות פלסטיק תקניים. פרוייקט גדול ולא פשוט שנעשה על ידי מי יגור. זה לא פתר את הבעיות לגמרי, אבל בהחלט צמצם אותן בצורה ניכרת.

לגבי חיות ומכרסמים – יש טיפול שוטף וקשה ביותר במכת החולדות ( משם בעיקר הריח) על ידי מדבירים חיצוניים. גם החתולים לא מוסיפים לנו נחת, אך כיוון שזאת חיה מוגנת לא ניתן למגר את הבעיה.

לסיכום – עושים את המיטב בכל האמצעים החוקיים שניתן, אך יש לזכור שמצבו הפיזי של המקום בהחלט מהווה אתגר לא פשוט.

איחוד הכלבו והמרכולית כבר אמרנו? אמן ויקרה בימינו, מגיע לנו שבקיבוץ גדול כמו יגור יהיה מקום קניות נעים וכייף לרווחת ונוחות התושבים.

בברכה

עודד
    <p style="text-align: center;"></p>

#17558 הגב
    שניר
    אורח

את כל מבנה המזון צריך לסגור המקום מוזנח אין חלק במבנה מאוורר הכל מסריח מתקלף נוזל הפח מעל המרכולית וליד המטבח וזה גם מסוכן וגם דוחה לצערי אין בררה לסגור חברים לחסוך כסף ולבנות מבנה חדש אין בררה לצערי .להשאיר רק את תאי הדואר בנתיים המקום עשה את שלו וגם מקום חדש צריך להפעיל ללא בישול וליכלוך קייטרינג למשל מביא מנות מוכנות עם תפריט מגוון לארוחת צהריים זה נראה הכי טוב המבנה עולה המון והמזון וההצוות עולים המון הגיעה השעה להגיד שלום ולחפש נהול מזון אחר יצירתי מוזל בהרבה מזה הקיים עכשיו.

תודה ושבוע טוב

מוצגות 3 תגובות – 1 עד 3 (מתוך 3 סה״כ)
מענה ל־סטריליות
פרטים: