- This topic has 3 תגובות, משתתף 1, and was last updated לפני 3 שנים, 4 חודשים by אלמוני.
-
מאתתגובות
-
יעל ס"ט רשףאורח
לצורך הגילוי הנאות – הדיון לגבי אירועים בחרתייה , הגיע לדיון בשולחן המזכירות, בעקבות בקשתי לקיים שם חתונה של בני. תקופת הקורונה מביאה לחיפוש אחר פתרונות אלטרנטיבים למתחמים בהם אפשר לעשות אירועים ושמחות. בקשתי זאת הגיעה משום שאני יודעת שמתקיימים שם אירועים שונים, העולים על 100 משתתפים , בין אם רשמיים ובין אם לא. אירועי יום הולדת, מסיבות סיום שנה, מסיבות גיוס ואף חתונות.
כמובן שהבענו הבנה לצורך להביא אישור בטיחותי של מנהל אירועים, לתגבר את התשתיות הקימות, כמו קרון שירותים ולתאם אל מול שער העמקים , כניסה וחניות. וכן ברור היה לנו שהשימוש במתחם עולה כסף ונכון שכך.אני כמובן אקבל את “דין התנועה” (כפי שחונכתי וכפי שאני מאמינה שנכון לעשות שחיים בקהילה גדולה, המנסה להיות שוויונית כלפי חבריה, באשר הם). אני באמת באמת מנסה לבסס בתוכי את התחושה שההחלטה שהוחלטה נטולת עניין אישי כלפי וכלפי משפחתי –
אך משעה שהוחלטה ההחלטה במזכירות, (חשוב להדגיש שמבירור שקימתי, התקיימו בחרתייה אירועים , מבלי שהמזכירות נדרשה לדון בנושא עד כה ), האם ההגבלות יופעלו כלפי כולם? כיצד יקפידו על כך?, כיצד אפשר יהיה לעקוב אחר מספר המשתתפים?
כיצד תוכל המזכירות לעקוב אחר “קרחנות”, המתקיימות שם, אירועים אישיים, מסיבות נוער ולפני גיוס ועוד ועוד….. האם באמת הכל יעבור דרך אחראי המקום, אשר ינהל מעקב , רישום ואישורים???צר לי שבימים טרופים אלו שהכל מסביבנו גועש ורועש, מבחינה חברתית ומשקית, אני מטרידה בזוטות, אבל בעיני גם להחלטה “קטנה” זאת, יש ערך לתחושת השייכות והחברות כאן ביגור.
והכי חשובה הבריאות ושיהיה במזל טוב ובתקווה לימים טובים חברתיים וקהילתיים ביגור – כי אני באמת אוהבת אותה.
אלמוניאורחהחלטה סבירה אחרי אסון מירון
מה קשוראורחבהחלט סביר!!
אין לאשר תפילות של מעל 30 אלף איש במתחם בחרתיה!!
הכתובת על הקיר!!
אלמוניאורחהמזכירות לא תוכל לעקוב אחר קרחנות וזהו בדיוק תפקידו של המפעיל. אם המפעיל ישר אז הכל בסדר ואם הוא מאשר הטבות למקורבים אז זוהי שחיתות
זה כמו שהקופאית במרכולית תעלים עין ממוצרים שמעבירים מקורבים לה בקופה
מאוד פשוט
-
מאתתגובות