שאלה לגזבר – ניסיון שלישי

בית פורומים הפורום שאלה לגזבר – ניסיון שלישי

מוצגות 12 תגובות – 1 עד 12 (מתוך 12 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
  • #9590 הגב
    עוד חבר
    אורח

לעורכי האתר: אני מנסה לפרסם פעם שלישית שאלה הנוגעת להליך הדורש הסבר, שיש בו עניין לציבור. עד כה השאלה לא זכתה להתייחסות. בניסיון הקודם  היא אף לא פורסמה.
    מה ההסבר לכך שזמן קצר לפני שהגיזבר מסיים את תפקידו, ולפני שנבחר גזבר חדש, הוא (הגזבר) מפטר חברי יגור העובדים בהנהלת חשבונות ומחליפם בשכירים?

#9613 הגב
    מערכת האתר
    מנהל בפורום

הערת המערכת:
    הגזבר כבר ענה על שאלתך בשרשור אחר
    https://goo.gl/HgVzVP

"בהנה"ח לא הוחלט על שינוי מבני. הנה"ח מתייעלת.
    הפונקציה של הגזבר ועוזר הגזבר תצומצם למשרה אחת אשר תקבל גיבוי מהמשרד הכלכלי.
    שתי עובדות ותיקות אשר הגיעו לגיל פרישה, יסיימו עבודתן בינואר.
    אין כוונה ולא היתה כוונה להחליפן בשכיר.
    בסה"כ אני מעריך שהוצאות העבודה בהנה"ח יקטנו ב 2018 בצורה משמעותית."
    ————————
    מתנצלים על שרשורים "מעורבים" המכילים תגובות לעניינים שונים. ננסה לתקן זאת בהקדם ואיתך הסליחה. המערכת

#9662 הגב
    עוד חבר
    אורח

שלחתי לפרסום לפני יומיים. מנסה שנית:
    תודה אודי על התשובה,  מספר הערות\שאלות המשך:
    א.לפני מספר ימים פורסם מכרז על לוח המודעות לעובד חדש במשרה מלאה בהנהלת חשבונות. אם אמנם לא הוחלט על שינוי מבני בהנהלת חשבונות, הרי שעובד חדש זה  אמור להחליף את  שני חברי יגור שפוטרו (בעצם שתי חברות).
    ב.  אם העובד החדש יהיה שכיר במשרה מלאה ובכירה, כפי שנראה מרשימת הכישורים הנדרשים ממנו, ואם החברות שפוטרו הן פנסיונריות שעבדו בחצי משרה  – איפה היעול?
    ג. לא הסברת למה לא להשאיר לגזבר הבא שעדיין לא נבחר את ההחלטות על החלפת שתי חברות ותיקות ומסורות והחלפתן בעובד חדש. מה בוער?
    ד. אתה כותב  "בסה"כ אני מעריך שהוצאות העבודה בהנה"ח יקטנו ב 2018 בצורה משמעותית". האם להערתך פיטורי חברות בחצי משרה והחלפתן בשכיר במשרה מלאה יורידו את ההוצאות גם ב 2019?

#9754 הגב
    אודי
    אורח

ערב טוב,

אשמח לדעת מדוע הינך חושב שיש כוונה לשכור עובד שכיר? כבר כתבתי שאין כוונה ולא היתה כוונה לקחת עובד שכיר.

אני חושב שדרישה להסבר באתר האינטרנט על שיקולים בנוגע לסיום העסקה, איננה ראויה ואיננה הוגנת כלפי מקבלי ההחלטות וכלפי העובדות.

צר לי כי אינך מבין זאת.

אני אכן מעריך שהוצאות הנהלת חשבונות יקטנו ב 2019.

אודי

#9847 הגב
    עוד חבר
    אורח

שלום אודי

עדיין לא ענית מדוע לא השארת לגזבר שיחליף אותך את ההחלטה בעניין פיטורי העובדות.  פיטורין של עובדים על ידי בעל תפקיד זמן קצר לפני סיום תפקידו איננו דבר מקובל, ולמען השקיפות עדיף היה שתספק הסבר מניח את הדעת.
    אני שמח לקרוא שאין בכוונתכם להביא עובד שכיר.  מקווה שאכן העובדות תוחלפנה על ידי חברי יגור.

שבת שלום

#9986 הגב
    אודי
    אורח

בוקר טוב,

פרישת העובדות אינה קשורה לסיום שלי.

החלטות בנושאים אלה רחבות יותר מהחלטה אישית שלי.

בברכה,

אודי

#10040 הגב
    מעריץ אלמוני
    אורח

אני חושב שצריך לתת לגזבר היוצא מדליה , תעודת הערכה או פסל

צריך המון אומץ כדי לבצע מהלך שהוא יודע שמחליפו יאלץ לחכות לפחות כשנה לפני שיוכל לקבל כאלו החלטות

לא קל ולא פשוט לסיים עבודה של מי מחברי הקיבוץ

כנראה שאף קשה יותר להודיע למי שכבר תרם את חלקו וזכאי לזכות לשבת בביתו ומבקשים ממנו לסיים בכבוד (ולאחר שכבר עבר את גיל הפרישה)

בא כאן מישהו ומקבל החלטה אמיצה לחסוך למחליפו את הצורך בעימות הזה ובהמתנה שתחשב כזמן ראוי (הרי הגזבר החדש היה נאלץ להמתין לפחות שנה עד שהיה לומד להכיר את המערכת)

במקום להעריך אותו כולם מתקיפים….וחבל שכך!

#10095 הגב
    עוד חבר
    אורח

לשאלה לגזבר – התייחסותך אישית ולא עומדת בכללי הכתיבה לאתר

#10327 הגב
    עוד חבר
    אורח

עורך האתר – תוכל  לכוון אותי (ולו ברמז) מה אישי בתגובה שפסלתם?
    ——————————————-

כן היו שם רמיזות לגבי התנהגויות ונורמות של ענפים ומוסדות ואנשים ביגור שתקנון האתר לא מאפשר.

גדי רביב

#10334 הגב
    עוד חבר
    אורח

בעניין סיום עבודת חברות בהנהלת חשבונות

השאלות שלך נענו ברמה הכללית – סמכות, סיבות להפסקת העבודה, תזמון.
    מכאן ואילך  הדיון הינו  בתחום האישי כיוון שמדובר בחברים/ות ספציפיים.
    לאור זאת, המשך הדיון  צריך להיות לדעתנו בגופים אחרים, לא באתר ציבורי, ואיתך הסליחה.

#10394 הגב
    עוד חבר
    אורח

לא נדון כאן בפיטורי חברים, ולא נתייחס להערות נוספות בנושא הזה, נשמח לשיחה פתוחה לליבון הנושא איתך פנים אל פנים

#10494 הגב
    גדי רביב
    מנהל בפורום

חבר יקר. אנא חדל מתגובות בנושא. הן יימחקו ולא יענו. הנושא מוצה. כמובן נשמח להיפגש איתך לליבון ובירור הדברים פנים אל פנים.

בברכה

גדי רביב

מוצגות 12 תגובות – 1 עד 12 (מתוך 12 סה״כ)
מענה ל־שאלה לגזבר – ניסיון שלישי
פרטים: