איך זה שאני מחפש תשובה ולא מוצא

בית פורומים הפורום איך זה שאני מחפש תשובה ולא מוצא

מוצגות 8 תגובות – 1 עד 8 (מתוך 8 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
  • #17143 הגב
    חבר לעניין
    אורח

בהתאם לסיכום אסיפה מתאריך 11/9/19 ובהמשך לשאילתה שהוצגה מטעמו של דבלה, מבקש לקבל עדכון לגבי החלטת צוות המבנה הארגוני שנתבקש להכריע בסוגיית המזכיר השני.

להלן ציטוט מתוך אסיפה בתאריך 11/9/19:

״נועם שפיגלר: ..אנחנו לפני בחירת צוות לבחינת המבנה הארגוני, המזכירות תבקש מהצוות שייבחר התייחסות מיידית לסוגיה הזאת והבאת המלצה מהירה לקלפי כיצד לנהוג.
    במידה והצוות יציע להשאיר את המצב העכשווי, בו מכהן מזכיר אחד על כנו, והקלפי יאשר זאת, כך יהיה.
    במידה והצוות יציע בחירת מזכיר נוסף והקלפי יאשר, ייבחר מזכיר נוסף והצוות ימשיך את עבודתו. במידה ועם השלמת עבודתו יציע הצוות לחזור למצב של מזכיר אחד, תעלה ההצעה הזאת להצבעה בקלפי. איני רואה בזה שום בעיה.״

היות וחלף יותר מחודש וחצי מזמן בחירתו של צוות המבנה הארגוני והצוות נתבקש להביא את המלצתו באופן מיידי, מבקש ליידע אותנו מה מסקנותיו.

בתודה,

#17163 הגב
    אלמוני 13
    אורח

ובכלל רצוי לדעת מה עשה כבר הצוות מאז שנבחר האם בחר יור לצוות ומיהו. האם ישנה או תהיה הזמנה לחברים להציג רעיונותיהם בכתב או עם הצוות גם אני ממתין לשמוע

#17301 הגב
    חבריקו
    אורח

מרגיש לי ששוב אנחנו חוזרים אחורה,

אותן התעלמויות של הממסד ממה שלא מתאים לעסוק בו וממה שמעדיפים שלא לתת עליו דין וחשבון ולא בכדי.

גם שאלות לגיטימיות לא נענות.

פשוט לא סופרים אותנו..

#17391 הגב
    בועז אוחנה
    אורח

שלום לחבריקו,

הדיון מתנהל במקביל בפורום אחר.

שם תקבל את התשובות אותן אתה מחפש

בועז

#17426 הגב
    דַּי לְחַכִּימָא בִּרְמִיזָא
    אורח

זאת תגובתך?

לא הבנתי באיזה פורום?

ולמה כל כך קשה לענות?

#17428 הגב
    קורא יומן
    אורח

די לחכימא.. – חפש כאן

ועדה למבנה אירגוני

#17429 הגב
    קורא יומן
    אורח
    #17539 הגב
    חבר
    אורח

רמי שלום,
    האם לא קיים ניגוד עניינים מובהק מבחינה *חוקית*/ מנהל תקין, שמזכיר קיבוץ מכהן שהצהיר, תמך ופעל באופן פומבי בעניין הרכב המזכירות יהיה צד בקבלת ההחלטה של הצוות בעניין המזכיר השני?
    לדעתי אין זו התנהלות תקינה של צוות שאמור לשקול באופן אוביקטיבי ומערכתי ללא השפעות חיצוניות של נושאי משרה בעלי אינטרסים מובהקים.

מוצגות 8 תגובות – 1 עד 8 (מתוך 8 סה״כ)
מענה ל־Reply #17163 in איך זה שאני מחפש תשובה ולא מוצא
פרטים: