- This topic has 4 תגובות, משתתף 1, and was last updated לפני 6 שנים, 4 חודשים by
שקיפות קייצית.
-
מאתתגובות
-
רחלי ארגוב
אורחאני ממליצה בחום על דליה מדלינגר
דליה עם תואר עובדת סוציאלית, היא מנהלת את תחום השיקום במערך התעסוקה המוגנת של חברת א.ד.נ.מ. אחראית על 13 מרכזי שיקום ותעסוקה מאזור הצפון.
לדליה יש את הכישורים, היכולת וההכלה. רגישות ואכפתיות.
כפי שאמרה דליה באסיפה "אני מדברת עם האדם בגובה העיניים בכבוד ולא בהתנשאות, לדעת להסביר גם אם לפעמים צריך לעשות שינוי".
אני ממליצה על דליה מדלינגר
אלמוני
אורחבאמת אנו זקוקים למנהל ,,,,,,,,,,,,,,,,,
———————————–הערת המערכת:
תודה לך על תגובתך.
לצערנו היא פוגענית ברמה האישית בניגוד לתקנון.
לכן לא נוכל לפרסם אותה כמות שהיא ואיתך הסליחה.אלמוני 22
אורחמצטרף, אבל לא אכתוב את שמי כי מה שחשוב זה המהות:
יש מועמדים רציניים ומרשימים, ומעל לכל הגיע הזמן שניתן הזדמנות לכאלה שלא נמצאים 20 שנה ביגור. הגיע הזמן שנפתח לרעיונות חדשים ודעות שונות.
מאז ומתמיד כאשר רוצים לבטל מישהו ,אומרים: יש לו בעיה ביחסי אנוש. זו אמירה מרושעת, כי אי אפשר להתווכח איתה, מה שנקרא "לך תוכיח שאין לך אחות"
אני מאוד מבקש שאל תקבלו כמובן מאליו, גם אם אותו אדם אמין עליכם אמירות כאלו, הן סכנה אמיתית לדמוקרטיה. תלכו ותתרשמו בעצמכם, תרימו טלפון, תבררו, תשאלו את זה שאמר לכם- מאיפה אתה יודע?, מה המקורות שלך?
וזה כמובן נוגע לכל המועמדים.
מעריץ
אורחשולי היא הבחירה הנכונה למרכזת צריכה ושרותים.
הצביעו לשולי!!! כי היא תמיד שם בשבילנו..
שקיפות קייצית
אורחהיי מעריץ. בהנחה שכתיבתך רצינית, הרי שלא נתת לי ולאחרים שום סיבה ממשית לתמוך במועמדת זו. העובדה שאתה מעריץ אותה כלשונך איננה מספיקה מן הסתם. התפקיד מורכב ודורש כישורים מעבר ללהיות נערץ עי מישהו. יתכן שיש לה כישורים שאינני מכיר. בכל אופן אם היית מפרט מה הם אולי יכולתי להשתכנע.
-
מאתתגובות
צומת יגור המקום של חברי יגור