- This topic has 8 תגובות, 3 משתתפים, and was last updated לפני 6 שנים, 6 חודשים by
שלמה מורן.
-
מאתתגובות
-
יוחאי שלם
אורחיש פער גדול בין איכות התמונות בצבע לעומת הדפסה בשחור/ לבן בדפי יגור. כמה יעלה להדפיס את היומן בצבע?
גדי רביבמנהל בפורוםמחיר הדפסת גיליון שחור לבן 400 שח
מחיר הדפסה בצבע 3500 שח
רמי זלינגר
אורחבהנחה שמדפיסים 500 העתקים
האם קהל הקוראים מוכן לשלם כ 6 שקל כדי לקבל יומן מודפס בצבע?
יוחאי שלם
אורחשאלת לא תם: מה שווה כל המדור הזה אם ״הנוגעים בדבר״ אינם מגיבים?
ראיתי הרבה תגובות על סגנון לא ראוי, לדעתי, גם התעלמות של ״ הנוגעים בדבר ״ היא ״סכנון לא ראוי״ .
בן קולמנהל בפורוםיוחאי,
אני לא בטוח אל מה אתה מתכוון. בדקתי את 10 השאלות האחרונות שנשאלו בפורומים וכולן קיבלו התייחסות מבעלי תפקידים, כולל השאלה הזו שעליה אתה מגיב.
יוחאי שלם
אורחבמקרה הזה של העלות הנוספת להדפסת היומן בצבע , אני מחכה שהנוגעים בדבר יחוו את דעתם : האם זה שווה 60000 שח בשנה האם הטענה על הבדלי האיכות נכונה, האם שווה לנו להציא 60000 ₪ מקופת בשנה מקופת הציבור לצורך זה, אולי אפשר לבקש מכל חבר שישתתף מכספו בחלק ה800 של הסכום הכולל.
גדי רביבמנהל בפורוםיוחאי, הדיון שיזמת מבורך.עד היום לא היתה הצעה או יוזמה כזאת. אישית נמנעתי מלהעלות את הנושא בגלל העלות הגבוהה שלו. למרות שיש ביגור מדפסות צבעוניות, אני לא רואה אפשרות של הסדרת הדפסה אישית של היומן בצבע, גם לא בתשלום. פתרון אפשרי הוא לרכוש מדפסת צבעונית ביתית.
תמר
אורחגדי המחירון שאתה מתייחס אליו הוא מחירון בהדפסה "בייתית"
אם אתה המדפיס בחוץ, ונניח שאתה מדפיס על A3 בחברה כמו פרינט סנטר למשל
לא יודעת כמה דפים, אבל צילום צבע מעל 1000 עמודים עולה 1500 (ולא 3500)
מעל 500 1600
ואז התוספת השנתית היא 25,000, שזה כ2,000 ש"ח לחודש
אם לחברים זה חשוב, נראה לי שאפשר לעמוד בזה.
שלמה מורן
אורחשלום בן
להלן דוגמה טריה לשאלה שלא זכתה להתייחסות מבעל תפקיד (להבנתי – יו"ר אחי"ג):
——קראתי שועד אחי”ג החליט למנות נציג לתאגיד מי יגור.
לא שאני מתנגד לרעיון (להפך) – אבל על פי איזו נוהל יש לאחי”ג נציג בתאגיד מי יגור? כזכור תאגיד מי יגור אינו שייך לאחי”ג.
-
מאתתגובות
צומת יגור המקום של חברי יגור