לאן נעלם הצוות לבחינת המבנה האירגוני?

בית פורומים הפורום לאן נעלם הצוות לבחינת המבנה האירגוני?

מוצגות 13 תגובות – 1 עד 13 (מתוך 13 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
  • #21368 הגב
    המדור לחיפוש צוותים שנעלמו..
    אורח

לאן נעלם הצוות לבחינת המבנה הארגוני ביגור?

ראו קישור מצורף…

https://yagur.site/2019/09/17/אסיפה-9-11-2019-צוות-מבנה-ארגוני

מה קרה לו?

למה לא ראינו או שמענו ממנו כבר הרבה מאוד זמן?

האם הוא קיים?

מילותיו האחרונות היו בחודש נובמבר, אז הובטח: שעד ינואר יוחלט האם קיימת נחיצות למזכיר שני..

ומאז אין קול ואין עונה…

כל היודע דבר על מקום הימצאו של הצוות לבחינת מבנה אירגוני ביגור, מתבקש לפנות למדור לחיפוש צוותים שנעלמו…

רמי?

שלמה?

בועז?

נודה לתשובתכם..

גדי אני לא מבין למה אינך מפרסם את הדברים?

אודה להסבר מפורט…

#21388 הגב
    רמי זלינגר
    אורח

באספת יגור שהתקיימה בתאריך 26/2/2020 דיווחתי לציבור

תמצית הדיווח

"ההמלצה כרגע לא להביא מזכיר נוסף עד ההחלטה על מבנה ארגוני כולל ליגור. מהמבנה הכללי יגזרו ממלאי התפקידים . נבחנת ההתאמה של המבנה המומלץ של התק"מ ליגור. "

בגלל ההוראות של צוות צח"י  פעילות הצוות הופסקה לכחודשיים . אפריל מאי

#21397 הגב
    אלמוני
    אורח

גם ההמלצה שלך חייבת לעבור אשור אסיפה.

ועדיין אנו שומעים שאחד החברים בצוות הודיע על סיום פעולתו בצוות ואיך זה ישפיע ומתי נראה איזה מסמך מהצוות?

תודה.

#21458 הגב
    רמי זלינגר
    אורח

אלמוני

א. חברי הצוות ניבחרו באספה אם משהוא החליט לפרוש עליו מוטלת החובה הציבורית להודיע לבוחריו. אני יודע על מתלבט שחזר בו אחרי שבוע.

ב. הדיווח היה באספה לא היתה דרישה לאישור בהצבעה של ההודעה.

ג. האספה לא קצבה בזמן את פעילות הועדה.

ד. הערכה שלי שאחרי החגים נחזור לדווח.

#21533 הגב
    יעקב עציון
    אורח

לצערי, אינני יכול מסיבות אישיות, להשתתף בישיבות המתמשכות של הצוות לבחינת שינוי אירגוני.

על כן נאלצתי להתפטר. אני מאחל לצוות שימשיך עד להצלחה תכליתית.

#21552 הגב
    אלמוני
    אורח

רמי שלום

זה שאתה אומר שלא נקבע זמן לצוות אולי נכון אבל חששותי שנוהלי קדנציה יוציאו אותכם מתפקידכם לפני שתוציאו איזה מסמך לדיון

וברצינות התפטרות מי מהצוות מראה על משהו שלא מתפקד ובאמת אני חושב שהצוות היה צריך להביא אפילו קטעים לדיון על פי המתווה שאושר באסיפה.  להגיד שאחרי החגים (איזה) תתחילו לדווח. מאד מעציב ומה שהכרזת זו לא החלטה.

#21561 הגב
    פנסיונר
    אורח

לאלמוני: למה אתה מתכוון שהצוות יביא קטעים לדיון? איזה קטעים? לא עדיף שיביא לדיון הצעה מלאה?

#21562 הגב
    זומאי מתקדם
    אורח

רמי שלום,

מסתבר שישנן דרכים אחרות שמאפשרות להיפגש, לנהל דיון ולקבל החלטות(זום, וובקס וכלים אחרים).

אני מציע שלא להמתין ולדחות את הדיונים(כבר חלפה לה שנה שלמה, זה התארך הרבה מעבר לטווח הסביר..)

אולי שווה לשקול הנחייה מטעם האסיפה שתקצוב את פעילות הצוות בזמן קצוב. התחושה בקרב ציבור החברים היא שמנסים לדחות ואף להעלים את שסוכם.

אני מבקש לקבל דו״ח על שנעשה עד היום, השקיפות חסרה בכל, זה כבר נאמר שוב ושוב.

ותודה לצוות על ההירתמות בעניין זה,

#21566 הגב
    יגורניק
    אורח

רמי, אז להבנתי צריך לבחור מחליף ליעקב עציון בצוות לשינוי אירגוני..

האם יש כבר מועמדים לתפקיד?

#21568 הגב
    אלמוני אחר
    אורח

שאלתי לאלמוני

יעקב עציון כתב שהתפטר משום שאינו יכול להשתתף בישיבות המתמשכות של הצוות

וזה אומר שהצוות פעיל ומקיים ישיבות ממושכות.

לכן מדוע החשש שהצוות לא יוציא מסמך לפני שתיגמר הקדנציה שלו?

בברכת בריאות ליעקב עציון ולכולנו

אלמוני אחר

#21592 הגב
    בועז אוחנה
    אורח

שלום לאלמונים,

ראשית, גם בנוהל הקדנציות של יגור, שאושר ב2016, צוותים שנבחרים/נבחרו על ידי האסיפה לביצוע תהליך ציבורי כלשהו, אינם מוגבלים בקדנציה (לדוגמא, צוות השינוי בעבר, צוות השיוך, וכך גם הצוות המדובר).

שנית, הצוות לבחינת המבנה הארגוני, יגיע לאסיפה עם הצעתו לקראת סוף אוקטובר. חשיפה בדיון ציבורי לא פורמאלי, תתקיים לפני.

שבוע טוב ובריאות איתנה

בועז

#21619 הגב
    רמי זלינגר
    אורח

אני מאוד מצטער  שתרבות "פייק ניוז"  וגיבורי מקלדת אלמונים פשטה גם בקהילה שלנו

ועצם הכותרת "לאן נעלמה.." לא הוגנת.

חבר הקורא לעצמו "המדור לחיפוש צוותים שנעלמו.."

הטוען "מילותיו האחרונות היו בחודש נובמבר,…."

כשרעננתי את הזיכרון   שהיה דיווח באספה בפברואר  2020 לא ראיתי התנצלות ושם הדיון נשאר כשהיה.

חבר המסתתר מאחורי השם "אלמוני"  טוען

"וברצינות התפטרות מי מהצוות מראה על משהו שלא מתפקד "

כאשר פיסקה מעל יעקוב עציון כותב "לצערי, אינני יכול מסיבות אישיות,"  ישפוט הציבור  האם ההקשה היא לוגית.

לגופו של עניין –

בישיבה  מספר 17 שהתקיימה בשבוע שעבר  הערכנו שאנחנו צריכים עוד ארבע ישיבות עד שנהיה בשלים להביא הצעה לאספה. נקבעו תאריכים לישיבות אלו.

מכך יוצא, בהנחה שלא יהיו הפתעות (כמו סגר..), נוכל להביא המלצות לדיון ציבורי בסוף אוקטובר 2020 (אחרי החגים).

אני לא האחראי לבחירת חברים לצוות. אבל אני חושב שאין כרגע טעם להפסיק את התהליך ולצרף חבר נוסף . יש סיכוי שזה יעכב את התהליך

#21625 הגב
    אלמוני
    אורח

"רמי אני חולק איתך את הרגשתי לגבי תרבות הפיק ניוז הפושה בהרבה מערכות שלנו ונעשית לא מעט על ידי כל מיני שמועות. מתוך כך גם חובת הגלוי הנאות שלך על סיומו של עציון את השתתפותו בצוות השינוי.
    הערת המערכת: הדברים נערכו כדי להשמיט הערות הנוגעות לאדם ושמועות.

מוצגות 13 תגובות – 1 עד 13 (מתוך 13 סה״כ)
מענה ל־Reply #21388 in לאן נעלם הצוות לבחינת המבנה האירגוני?
פרטים: