למרכזת צריכה ושרותים

בית פורומים הפורום למרכזת צריכה ושרותים

מוצגות 9 תגובות – 1 עד 9 (מתוך 9 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
  • #22478 הגב
    המתעניין
    אורח

שאלה למרכזת צריכה ושרותים –

1.האם יש צוות לבדיקת אחוד כלבו ומרכולית

2מי חברי הצוות. האם הם מונו או נבחרו האם יש בראשם פרויקטור

3.האם יש לפרויקט הערכה כספית או התכנות כלכלית?

4האם נבחנו אלטרנטיבות אחרות כולל הצעות חברים? כולל הצעות של חברים שהוצעו בעבר ולא הגיעו לכלל דיון

5האם הרעיון של הצוות יגיע לדיון ציבורי? ותוך כמה זמן

6.האם את מבטיחה שלא תעשינה שום פעולות מקדימות לפני דיון ציבורי

#22486 הגב
    גמזו
    אורח

האם אפשר למנות פרוייקטור שיטפל בהצגת המחירים של המוצרים, אין צורך לסמן כל יחידה בנפרד כמו שדורש החוק בישראל.

מספיק שלט מודפס ליד קבוצת הפריטים.

כלומר עד שתתקבל החלטה בנוגע לשני המוסדות הנ״ל.

#22488 הגב
    שושן
    אורח

שלום למתעניין,

תשובתי לשאלותיך:

לאחר פרסום הסקר בנושא הרגלי צריכה בכלבו ובמרכולית ואיחודם בתחילת השנה, הוחלט במזכירות כי אני ארכז הקמת צוות שיבחן את הנושא. לשם כך קראתי לדגל לאנשים ביגור שעיסוקם ונסיונם רלבנטי לנושא (מהכלבו, ענף המזון, תכנון, משרד כלכלי, מערכות מידע) וכן לנציגי ציבור. חברי הצוות מונו על ידי. אין בראשם פרויקטור. וגם אין כרגע שום פרויקט, רק הבחינה של הנושא ומשמעויותיו.

חלק חשוב בעבודת הצוות הוא כמובן בחינת האלטרנטיבות האפשריות, חלקן עלו מהצוות וחלקן מרעיונות של חברים. וחלק חשוב נוסף הוא לגבש המלצה שבצידה הערכה כספית והיתכנות כלכלית.

כיום הצוות כבר ממש לקראת סיום העבודה. בשבועות הקרובים הנושא יובא למזכירות ולדיון ציבורי.

לסיום, חשוב לי לומר כי לדעתי איחוד הכלבו והמרכולית הוא דוגמא למקרה נדיר בו שני ערכים חשובים מתמזגים – שיפור שירות הניתן לחברים ביחד עם התייעלות. אני חושבת שזו הזדמנות גם ליצור חיסכון בכספי ציבור וגם סוף סוף להעניק לחברים מקום אחד ראוי ומרכזי לבצע את קניותיהם באופן נעים, בטיחותי, נקי ונוח.

עם זאת, מוסדות הצריכה ומבני הקהילה אינם שלי בלבד ולא של אף בעל תפקיד אחר. הם שייכים לקהילה ומכיון שכך הקהילה היא שצריכה להחליט מה יעלה בגורלם. מיותר לציין שלא אתחיל בפרויקט כזה ללא הבעת הסכמת הציבור לכך.

שושן

#22494 הגב
    המתעניין
    אורח

נראה לי  שרתמו העגלה לפני הסוסים קודם מקיימים דיון ציבורי בעקבותיו מחליטים לאיזה כוון ולא לבדוק את שיטתך והיתרונות לפני שאת שומעת את הציבור שאולי למשל מעדיף שניסיון ירדו לפניאחוד כלבו ומרכולית

#22495 הגב
    אלמוני
    אורח

בדיון ציבורי דעתך תשמע לצד דעות אחרות ולא לאחר שמטפלים רק ברעיון שלך כולל הוצאות שלא תנתנה לדעות אחרות ,כמו שהיה קודם

#22500 הגב
    אלמוני
    אורח

זה סוג ההמלצות שנורא נחמד להגיד-רוצים

אבל מי יממן???

#22515 הגב
    כרמלי מצוי
    אורח

רק בבקשה לא להטיל את המשימה של פירוק המוסדות והקמת מתחם מאוחד על צוות הבניין, אלא לקחת קבלן חיצוני, כמו בבניית השכונות החדשות. צוות הבניין לא עומד גם ככה בעומס של שיפוצי הדירות והתור למעבר תקוע.

#22519 הגב
    בנאי
    אורח

אלו לא הפועלים שלא עומדים בעומס…

#22523 הגב
    אלמוני
    אורח

עוד לא החליטו מה המשימה ואתה מציע כבר מי הקבלן

בסדר הנכון מקיימים דיון ציבורי והחלטה ציבורית מה רוצים בכלל תוך ידיעת הכל כולל כמה עולה כל רעיון ואחר כך מבצעים כולל בחירת קבלן וכ׳ו(אם צריך בכלל)

מוצגות 9 תגובות – 1 עד 9 (מתוך 9 סה״כ)
מענה ל־Reply #22519 in למרכזת צריכה ושרותים
פרטים: