מה קורה עם משא

בית פורומים הפורום מה קורה עם משא

מוצגות 8 תגובות – 1 עד 8 (מתוך 8 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
  • #17474 הגב
    קדנציות
    אורח

מה קורה עם המכרז למשא?

מתי יש בחירות לתפקיד מרכז מש"א ?

#17521 הגב
    בועז אוחנה
    אורח

שלום לקדנציות,

תהליך האיתור בעיצומו, צוות האיתור נפגש עם כל המועמדים מיגור שנרשמו למכרז. הצוות טרם גיבש המלצה, אני מניח שתוך כשבועיים שלושה הנושא יובא לאסיפה.

שבת שלום

בועז

#17509 הגב
    אלמוני
    אורח

לא צריך משא

אפשר להעביר הרבה מריכוז הענף להנהלת חשבונות לעבור לריכוז עבודה כמו שהיה לפני שהוקמה משא. מש"א לא מתאים לקיבוץ מופרט.

לא עזרו לי למצוא עבודה, אז מבחינתי אין בזה תועלת.

#17542 הגב
    אלמוני
    אורח

למשא יש היום כוח מופרז ולא מוצדק לדעתי לקבוע גורלות בכל התעסוקה ביגור. יכול להיות (ובאמת אני לא יודע) שנעשית פה עבודת קודש, וכל מינוי הוא פצצה. הבעיה היא שכוח הוא מסוכן ויכול גם אם הכוונה טובה להיות הרסני. יצא לי להפגש עם צוות איתור מסויים להמליץ על מישהו, זו הייתה חוויה מאוד לא נעימה. אנשי צוות באיתור נתנו לי תחושה שאני מטריד אותם ומפריע להם, ורק חיכו שאפסיק כבר ואלך. הרגשתי גם שהם לא התחשבו כלל בדברי.

בנוסף, חלק מהשינוי במבנה הארגוני , צריך גם לשנות בחירת תפקידי ציבור כך שהבחירה תהייה בקלפי: חינוך, בניין, יומן ועוד…

לכאורה כל מינוי הוא הגון, יש צוות מקצועי שמחליט. אבל יש לי בעיה עם הצוות המקצועי. למעשה בתאוריה, הצוות המקצועי היא צוות שנבחר עי הממסד, ולכן יש פה שרשור ממסדי שגם אם מאמין שהוא הגון ולא משוחד, הוא בפועל כזה לרוב. אני לא מכיר מנגנוני בחירה בקיבוצים אחרים, אבל אני בטוח שצריך לשנות את השיטה. אני מציע להלן שפעם בשנה יבחרו בקלפי 10 חברים לצוות מינויים. בכל ועדה כזו יהיו 3 נציגים מהקבוצה שיעלו בגורל, ושאר הצוות יהיה מקצועי. הרעיון הוא שיהיו גורמים נוספים שיביאו דעות אחרות.

#17540 הגב
    לבועז
    אורח

למה לוקח לגבש החלטה  שלושה שבועות? 

התהליך הזה צריך להסחב חודשיים?

הרי החוזה עם משא נגמר באוקטובר?

הסחבת הזו מיותרת שמי שנרשם יעלה להצבעה וזהו

החברים יודעים מה טוב להם

#17557 הגב
    בועז אוחנה
    אורח

שלום לבועז (:

תהליך עבודה של צוות איתור, צריך להיות תהליך ממצה ומקצועי ולעיתים הוא עשוי להתארך, היות ומעורבים בו גם גורמים חיצוניים.

סיום החוזה עם מנהלת מש"א לא רלוונטי לתהליך.

נפתח מכרז (14 יום), התבצעו ראיונות עם החברים שנרשמו (לא כולם יכלו להיפגש במועד שנקבע) וחלק מהמתמודדים נשלחו לאבחונים. לאחר קבלת התוצאות צוות האיתור יישב ויגבש את החלטתו.

בעייני, הסחבת כלל לא מיותרת. מנהל/ת מש"א הוא תפקיד מקצועי מהמעלה הראשונה, השפעתו על תחומי חיים רבים של חברי יגור היא קריטית ולכן מצופה וראוי שהתהליך יהיה מעמיק וממצה. בסוף, צוות האיתור ייגבש החלטה והציבור יחליט כראות עיניו.

בועז

#17559 הגב
    שניר
    אורח

לא צריך משא סתם בזבוז כסף היו חברה מכאן ומבחוץ אותן בעיות וחוזר חלילה

כבר שנים לא עוזר ולא עושה את הייעוד

או שיחליטו שהוא עוזר לחברים או שעדיף להפסיק אם זה מספיק זה צחוק מהאינטליגנציה של החברים

#17597 הגב
    "עין טובה"
    אורח

לצערי הסחבת היא "הרעה החולה" של הממסד ביגור ב-6 שנים האחרונות.
    לדעתי התנהלות תקינה היא לשרת את הציבור ולתת את הכלים הנכונים לחברים כדי שנוכל להיות קהילה מתפתחת ומתקדמת וכאשר קיימת סחבת כזאת היא עושה בדיוק את ההפך…

חז"ל: "רַבִּי אוֹמֵר, אֵיזוֹהִי דֶרֶךְ יְשָׁרָה שֶׁיָּבוֹר לוֹ הָאָדָם, כֹּל שֶׁהִיא תִפְאֶרֶת לְעוֹשֶׂיהָ וְתִפְאֶרֶת לוֹ מִן הָאָדָם" (אבות ב ,א).

מוצגות 8 תגובות – 1 עד 8 (מתוך 8 סה״כ)
מענה ל־Reply #17540 in מה קורה עם משא
פרטים: