מי מבקר את ועדת ביקורת?

בית פורומים הפורום מי מבקר את ועדת ביקורת?

מוצגות 15 תגובות – 1 עד 15 (מתוך 18 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
  • #20874 הגב
    מבקרת הביקורת
    אורח

במכתב שמופיע בסוף הרשימה של שלמה מורן על התיאגוד כתוב שהרשמת הפנתה את שלמה לועדת ביקורת אבל שפניה של שלמה לועדת ביקורת לא קבלה התייחסות הרבה חדשים. כתוב שם גם שחוסר ההתייחסות של יגור לשאלה של הרשמת על כך הוא מדאיג (הניסוח שם יותר חריף).  ואני באמת מודאגת. וברצוני לשאול איך קרה שועדת ביקורת לא מגיבה על פניות כאלו במשך חדשים?
    תודה.

#20908 הגב
    בועז אוחנה
    אורח

שלום למבקרת הביקורת,

מבקרת הפנים של יגור התייחסה לסוגיה שהעלה שלמה בדו"ח הביקורת שלה על אחי"ג. דו"ח זה ודוחות נוספים יוצגו לציבור באסיפה שתיערך בקרוב.

שבת שלום ובריאות איתנה

בועז

#20913 הגב
    מבקרת הביקורת
    אורח

שלום בועז ותודה על ההתיחסות.
    אם כך למה הרשמת קובעת שהיה חוסר שיתוף פעולה מצד ועד ההנהלה ומצד ו. ביקורת?
    ציטוט: "אתחיל ואומר כי חוסר שיתוף הפעולה מצד ועד ההנהלה וועדת הביקורת להשלמת בירור התלונה אינו מקובל ועלול להיראות כהזנחת ענייני האגודה על כל המשתמע מכך."
    תודה.

#20933 הגב
    בועז אוחנה
    אורח

שלום למבקרת,

גם יו"ר אחיג וגם המבקרת התייחסו לשאלתו/תלונתו של שלמה.

אני מניח שרק למפקחת פתרונים

בריאות איתנה

בועז

#20935 הגב
    שלמה מורן
    אורח

שלום בועז ומבקרת הביקורת,
    המפקחת מדייקת בדיווח שמסרה.
    תקציר הארועים: ביולי 2019 פניתי – על פי הנחייה מהמפקחת האזורית –  לוועדת ביקורת בבקשה שתבדוק את הנושא, והבהרתי שאני עושה זאת על פי דרישת רשם האגודות. נעניתי שהנושא בבדיקה ושאקבל תשובה תוך כשלושה חדשים (למה דרושים לבדיקה כזו שלושה חדשים זו שאלה מעניינת שלא אתייחס אליה כרגע).
    אחרי שלושה חדשים (אוקטובר 2019) פניתי פעם נוספת ונעניתי שאינם יודעים מתי יוגש הדו"ח. בעקבות זאת חידשתי את פנייתי לרשם האגודות.

למותר לציין שעד היום לא הועבר אלי – וכפי שמסתבר ממכתבה, גם אל המפקחת – כל דו"ח מועדת ביקורת.

שלמה מורן

#20991 הגב
    מבקרת הביקורת
    אורח

שלמה – האם רשם האגודת פנה  לועדת ביקורת ולא קבל מהם תגובה? ממה שכתבת נראה שאולי היה כאן טלפון שבור…

#20994 הגב
    שלמה מורן
    אורח

שוב שלום למבקרת הביקורת.

היתה פניה מפורשת (גם) לועדת ביקורת, כמפורט להלן:
    לאחר שבאוקטובר 2019 חידשתי את פנייתי לרשם האגודות (מפני שפנייתי לוועדת ביקורת לא זכתה למענה במשך יותר משלושה חדשים), המפקחת האזורית כתבה בנובמבר 2019 מכתב שהיה מיועד לשלושה נמענים: 1. ועד ההנהלה 2. ועדת ביקורת 3. אחי"ג (אני, כמי שיזם את הפניה לרשם, קיבלתי העתק).
    אחד הסעיפים במכתב זה היה:
    "ככל שוועדת הביקורת בדקה את הנושא, עליה לצרף מסמכים המעידים על בדיקתה. ככל
    שהתלונה לא נבדקה, עליה להסביר מדוע ולצרף פרוטוקול של ישיבת הוועדה בה התקיים
    דיון בתלונה שהוגשה"
    מסתבר שמכתב זה של המפקחת האזורית לא זכה לתגובה המתבקשת.
    למה? שאלה טובה.

#21065 הגב
    מבקר את הביקורת
    אורח

שלמה

אם הצדק עמך ומה שאתה כותב הוא מה שקרה (וכנראה שיש גם גורמים חיצוניים שמסכימים אתך)

הרי שיש פה משהו מאוד מטריד כי כל המעורבים בועדים והנהלות מנסים להתעלם ולטעון שקיבלת תשובות

כאשר בפועל אולי לא קיבלת תשובה מספקת

למרות כל התכתובות עדיין אף אחד מכל המעורבים לדעתי, לא תיקן את העיוות

חבל

#21068 הגב
    שלמה מורן
    אורח

שלום מבקר את הביקורת
    כל שעשיתי הוא להביא ציטוטים מסיכום הפניה של המפקחת האזורית (ולאחר מכן הסיכום המלא הועלה במלואו לאתר).
    אני מקווה שהליקוים שהמפקחת הצביעה עליהם אכן יתוקנו.

#21131 הגב
    מבקר המדינה
    אורח

שלמה שלום,

לאור ההתנהלות שצוינה לעיל, האם ניתן לפנות לרשם האגודות בבקשה למנות בודק חיצוני, מטעם הרשם, שיבדוק את התנהלות מוסדות הקיבוץ בעניין?

#21163 הגב
    עורך דין בדרך
    אורח

להבנתי הבעייה העיקרית בהתנהלות של יגור  היא ההתעלמות המתמשכת של ועדת ביקורת מהמכתב של הרשמת.

לעניות דעתי, לפני שמזמינים בודק חיצוני, צריך לקבל הסבר מטעם הוועדה. עד היום לא קיבלנו.

מערכת האתר – תוכלו להפנות אליהם את השאלה? תודה.

#21181 הגב
    שלמה מורן
    אורח

שלום מבקר המדינה

אני מסופק אם רשם האגודות ייענה לבקשה לניהול חקירה נוספת, מעבר לזו שכבר נעשתה על ידי המפקחת האזורית.

אני מקווה ומאמין שגם אין צורך בכך, ושהליקויים שהמפקחת האזורית הצביעה עליהם יתוקנו ללא התערבות חיצונית.

בשמחות

#21182 הגב
    מבקרת הביקורת
    אורח

בתשובה של בועז לשאלתי מלפני כמה שבועות נכתב: מבקרת הפנים של יגור התייחסה לסוגיה שהעלה שלמה בדו”ח הביקורת שלה על אחי”ג. דו”ח זה ודוחות נוספים יוצגו לציבור באסיפה שתיערך בקרוב.

למרות זאת, בדו"ח הביקורת שהוגש לאסיפה לא היתה כל התייחסות לנקודה ששלמה העלה.
    רק אומרת.

#21204 הגב
    עורך דין בדרך
    אורח

ועדת ביקורת – אנא השמיעי קול, אחרת נחשוב חו"ח שאינך קיימת כלל ורק משל היית.
    יותר ברצינות – מערכת האתר – האם פנית לועדת ביקורת לקבל את תשובתה לשאלה שלי (והיה רצוי גם לשאלה של מבקרת הביקורת)?

גדי רביב: אעשה זאת

#21338 הגב
    עורך דין בדרך
    אורח

שלום גדי
    האם ועדת ביקורת הגיבה לפנייתך?

מוצגות 15 תגובות – 1 עד 15 (מתוך 18 סה״כ)
מענה ל־Reply #21181 in מי מבקר את ועדת ביקורת?
פרטים: