מכרז דירות מעבר

בית פורומים הפורום מכרז דירות מעבר

מוצגות 15 תגובות – 1 עד 15 (מתוך 54 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
  • #24998 הגב
    משפחה שזקוקה לאויר
    אורח

הפנייה היא ל ועדת דירות/מזכירות.

מה הסיבה שלא מוציאים/מפרסמים כבר את המכרז דירות מעבר למשפחות כאשר יודעים אלו דירות מתפנות וכאשר מועד המעבר של המשפחות הוא חודש יוני/יולי?

בכל מכרז גדול יש עיקובים שנוצרים מערעורים של הנרשמים ולכן לא מובנת לי הסיבה .

אשמח לתשובה משכנעת.

#25014 הגב
    מחכים לתשובה
    אורח

למערכת,טרם ניתנה תשובה,האם זה סודי?
    ======
    הועבר לועדת דירות,

#25081 הגב
    מחכים לתשובה
    אורח

עדיין מחכים ואין תשובה. מה כל כך סודי ? למה לא מפרסמים את המכרז וזהו? למה ממתינים? למה אף אחד לא נותן תשובות? לא ו.דירות ולא מזכירות? אתם כנראה לא מבינים כמה המצב קשה . פניה למזכירות , כנראה שפירסום המכרז תלוי אך ורק בכם ולא בו.דירות אז ,בבקשה מה הסיבה שלא מפרסמים?

#25111 הגב
    עומרי
    אורח

גם אני במצוקה  ויכול להגיד שאני פניתי גם לועדת דירות וגם למזכיר ושאלתי למה לא מפרסמים את המכרז וקיבלתי 2 תשובות שונות. תשובת מרכזת ועדת דירות היתה שהם לא מפרסמים את המכרז מכיוון שבמכרז הגדול הקודם היו חברים שהמתינו לדירה כחצי שנה מה שלא מסביר למה לא צריך לפרסם כבר את המכרז כאשר המעבר לשכונה החדשה היא בעוד חודש פחות או יותר. מהמזכיר קיבלתי את התשובה ש״יש עיכוב בבנייה,רוצים לסגור גם את המכרז לבלוקונים כדי לזקק את המכרז לדירות שמתפנות.ייצא בקרוב״ הבנתם? כי אני ממש לא הבנתי מה הקשר לבניה בבלוקונים וכששאלתי מתי זה בקרוב? שבועיים,חודש,חודשיים? קיבלתי את התשובה ״שבועיים פלוס מינוס .ככה נראה לי ״ וזה היה לפני שבועיים . אז אם אתם מחכים לתשובות זה רק במזכירות כי זאת הכתובת היחידה שמחליטה מתי יוצאים לפרסום המכרזים ובוא נקווה שלא יעלמו דירות ככה פתאום.

#25134 הגב
    תקציב
    אורח

עמרי

אולי המכרז נדחה כיוון שזאת הדרך היחידה שאנחנו יודעים לעמוד בתקציב והיא לא לבצע

אם לא יהיו מעברי דירה לא נצתרף להוציא כסף על מעברי דירות וכך אולי נצליח לעמוד בתקציב הבדק

#25138 הגב
    וואו
    אורח

לתקציב,

אני מאד מקווה שמה כתבת היה בסרקזם.

לשם הבהרת המסר היית יכול להשתמש בטילדה ~.  , זהו סימן שמייצג את הציניות במה שנכתב אחריה.

ואם לא היית ציני, אז אבוי לנו .

#25146 הגב
    חבר של חבר
    אורח

מדבריו של עומרי עולה שהמזכירות מתערבת בעבודת הוועדה.

שאלתי למזכירות,

האם אתם אלה שקובעים מתי ובאיזה אופן המכרז יפורסם? האם לוועדה יש את חופש הפעולה לקבל החלטות ללא התערבות המזכירות? כמו מועד המכרז,סדר זכאות ,הפקעות של דירות או שהכל עובד דרך אישור המזכירות/מזכיר.

#25147 הגב
    תקוע גם
    אורח

לתקציב: בשביל לבחור במכרז אין צורך בבדק והוצאת כספים ציבוריים או אישיים כלל. בסה"כ בוחרים דירה על "הנייר". עומרי חושש, ובצדק, שעד שיפרסמו יפלו לתוך התור חבר'ה נוספים/מתגרשים/חוזרים מהעולם הגדול.

ואם ליגור יש בעיה כספית בביצוע בדק או שיפוצים אזי יכולה היא לפנות לדייר ולהציע לו שישלם מכספו כרגע על מנת לעבור מהר יותר, ולהיות בחוב אליו שיוחזר במועד עתידי קרוב. בעידן ההפרטה לחלק מהחברים יש יותר כסף נזיל מלקיבוץ, שמדובר בסכומים של כמה עשרות אלפי ש"ח.

#25152 הגב
    בועז אוחנה
    אורח

שלום לחבר של חבר,

המזכירות לא מתערבת בעבודת הועדה, למעט במקרים של ערעורי חברים על החלטות הועדה, אשר מגיעים לדיון במזכירות. גם אז, המזכירות לא תמיד מקבלת את הערעורים.

הועדה קובעת/מרכזת הועדה מחליטים מתי ייצא מכרז, קובעיםאת סדר הזכאות וכו.

שבת שלום ובריאות

בועז

#25154 הגב
    מחכים לתשובה
    אורח

שאלה למזכירות?אז איזו סיבה אמיתית יש לעיכוב המכרז? ביררנו עם החברים שעוברים מה צפי המעבר ונאמר לנו שביוני,למה מחכים?

#25158 הגב
    משפחה שזקוקה לאויר
    אורח

בועז שלום,
    הייתי מבקש לדעת מתי המכרז יוצא? בקרוב זאת לדעתי לא תשובה מספקת.

יש לכם את מועד סיום העבודות בשכונה החדשה ואתם יכולים להוציא את המכרז .

כולם יודעים אלו דירות מתפנות ולכן אין סיבה לא לפרסם אותו, גם אם זה יקח זמן למעבר.

כולנו יודעים שיהיו ערעורים וזה יקח זמן רב עד שיתחילו הבחירות של הדירות.

תודה.

#25202 הגב
    מחכים לתשובה
    אורח

ולתשובה בועז…….עדיין מחכים ומחכים ומחכים.

מערכת?

ו.דירות?

#25209 הגב
    בועז אוחנה
    אורח

שלום למחכים לתשובה,

בדקתי עם אן נירית, הועדה מתכנסת ביום ראשון לדון במספר נושאים, שם יוחלט מתי להוציא המכרז

שבת שלום

בועז

#25237 הגב
    מחכים לתשובה
    אורח

בועז שלום. הועדה התכנסה ומה הוחלט בה? מתי המכרז מתפרסם?

#25250 הגב
    מחכים לתשובה
    אורח

מערכת האתר: הועבר לבועז ואן נירית ויענה בהקדם. שבת שלום

מוצגות 15 תגובות – 1 עד 15 (מתוך 54 סה״כ)
מענה ל־Reply #25755 in מכרז דירות מעבר
פרטים: