- This topic has 30 תגובות, 2 משתתפים, and was last updated לפני 5 שנים, 9 חודשים by
אבישי.
-
מאתתגובות
-
חבר לא טרי
אורחבימים אלו מתרחש בארץ ניסיון לחיסול הדמוקרטיה……
גדי רביבמנהל בפורוםחבר יקר, התוכן בוטה מדי לפרסום באתר
אתה מוזמן לכתוב שהדמוקרטיה בסכנה ולהוסיף לינק
חבר לא טרי
אורחלבקשת המערכת, מצורף למטה הקישור לציטוט שהעליתי בהודעה המקורית.
אלו הם דברים שכתב מפקד זרוע היבשה לשעבר בדף הפייסבוק שלו, ושפורסמו במעריב ביום שישי האחרון.
מילים קשות, אך אולי הן דרושות כדי לעצור את הסחף:
https://www.maariv.co.il/breaking-news/Article-755406?utm_source=mivzakimnet&utm_medium=xhtml&utm_campaign=mivzakimnetמדוע מפרסמים במודעון הודעות של חב"ד?
אורחנראה לי קצת בעייתי הפרסום של מצות חב"ד במודעון. יותר מתאים ל"חצר יגור"
בשרות המיסיונרים
אורחאני לא יודע אם המזכירות אשרה פרסום של חב"ד במודעון. אבל נראה לי שצריך
אלמוני
אורחמה בדיוק הבעייה עם זה?
אתה חושש להידבק מהם בחרדיות?
זו בסך הכל מודעה.. חיה ותן לחיות.
קיבוץ אמור לדעת להכיל ולקבל את כלל דעות האדם.
לא דיקטטורה.. לא דתית ולא חילונית. תן לאנשים את הזכות לבחור .
ובנימה יותר אישית .
חרדים זה לא הרעה חולה.. הם ככלל האדם
בכל קהילה יש את החולים שלה…גם אצלינו.
בשרות המיסיונרים
אורחאיש לא מפריע למיסיונרים של חבד להפיץ את אמונתם בכל מקום (והם עושים זאת גם במקומות שאסור להם). אבל למה שהמזכירות הטכנית של קיבוץ יגור תשרת אותם לצורך זה??
חבר לא טרי
אורחהשאלה היא פשוטה: למה המודעון צריך להפיץ הודעות של חב"ד? אשמח לתשובה.
גדי רביבמנהל בפורוםחברים הדיון במודעה התמימה (או מסיונרית) מוצה.
חבר לא טרי
אורחגדי – אני ביקשתי תשובה לשאלה: מי אישר פרסום מודעה של חבד במודעון.
כל זמן שלא התקבלה תשובה לשאלה, הדיון לא מוצה.חבר לא טרי
אורחגדי – עלו פה כמה שאלות שבקשו תשובה ממסדית, שאף אחת מהן לא זכתה לתשובה. במקום לנסות להשיג תשובה אתה חוסם את הדיון. על מה ולמה?
שלמה מורן
אורחאמנם אף אחד לא הסמיך אותי, אבל נראה לי שהתשובה לפרסום דברי חב"ד במודעון, וההתגייסות לעזור להם באופן כללי, היא זו:
במוצ"ש הודיע שר הבריאות ליצמן כי עד פסח המשיח יגיע.
לאור זאת, ובצוק העתים, על כל הנהלה אחראית לעשות הכל על מנת לשפר את הקשרים עם שליחי המשיח עלי אדמות.
גדי רביבמנהל בפורוםבועז אישר את הפרסום.
שלמה מורן
אורחבהמשך לפוסט הקודם שלי: למרבה הצער, אין ביכולתנו לדעת בביטחון מיהם שליחי המשיח. ייתכן למשל שאלו הם דווקא הכת הנקראת "עדי יהוה".
אי לכך אני מציע לפרסם במודעון גם הודעה מטעמם.
אגב: בעוד שמנהיגי החרדים בארץ פועלים נגד הוראות הסגר שנועדו להגן בפני קורונה, ובכך מגבירים את סכנת התפשטות המחלה, באתר האינטרנט של עדי יהווה ניתן למצא הוראות להתגוננות הפני הידבקות בקורונה. רק אומר.אלמוני
אורחלא בכל דבר ביגור המזכיר הוא סמכות העל. וכניסתם לחצר יגור היא בניגוד להוראות צח״י ובמיוחד שאוכלוסיה זו לא מקיימת נהלי הזהירות ומחייב אותנו התרחקות ככל ניתן ממנה
-
מאתתגובות
צומת יגור המקום של חברי יגור