פרויקטים מבנים

בית פורומים הפורום פרויקטים מבנים

מוצגות 8 תגובות – 1 עד 8 (מתוך 8 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
  • #18700 הגב
    אלמוני
    אורח

קשה להעביר ביקורת, לכן לא אומר פה את דעתי, אני רק שואל.

פירוק הבלוקונים הזיז לי משהו בלב, והעלה אצלי שאלות

לפי התרשמותי יש הרבה מקומות ביגור בשטח גדול מה בלוקונים שאפשר היה לבנות, מוזר לי השיקול פה.

היה צריך לבנות מועדון חליפי לבל וקונים, התחילו מזמן. למה זה לא נבנה בזמן.

בונים במקום המתפרות מבנה משרדים מפואר כבר המון זמן, למה אנחנו לא נהנים כבר מהכנסות על הנכס

נאמר שיוקם מגרש חניה ליד המתפרות, למה עדין לא הוקם.

בחוברת כתוב שכל שנה צריך להשקיע 2 מיליון שח לשיפוץ. עברו שנתיים וחוץ מהחלפת גגות אסבסט כלום לא קרה.

יש בניינים ישנים שהיה צריך כבר מזמן לחזק אותם, למה זה לא קרה.

פרקו את שכונת הקרוונים, זה אזור עם כל התשתיות. סתם עומד ריק. למה לא הביאו קרוונים חדשים וככה מקלים על מצוקת הדיור.

נבנו 12 דירות חדשות בשכונת המשתלה. למה מרבית המשפחות עוד לא עברו לשם.

#18706 הגב
    בועז אוחנה
    אורח

שלום לאלמוני,

בנוגע לבנייה בבלוקונים, התבצע סקר לפני מספר שנים לאיחתור מקומות ביגור לבניית שכונות חדשות. לפי אותו סקר קבענו היכן יבנו (בהתאם לייעוד הקרקע כמובן). כך סיימנו את שכונת המשתלה שלב ד, מתחילים את שכונת הלול החדשה וממשיכים לבלוקונים. בנוסף לכך, אנחנו מתכננים שכונה חדשה מאחורי הבריכה וכן הוכנה תוכנית של פינוי בינוי לשכונת הכרמל (מניח שתצא לפועל אחרי שיהיו מספיק דירות ביגור לפינוי הדיירים בשכונה). שטח הקראוונים עלה על הפרק גם, אך הוא נחות מכמה סיבות. רעש, עדיין משמש שירותים שונים של יגור ועוד.

בניית מועדון חליפי לבלוקונים החלה זה מכבר, הופסקה ועתה חודשה. אנחנו מניחים שתוך חודשיים שלושה המועדון ייפתח.

הקמת מגרש החנייה ליד המתפרה תבוצע לאחר הריסת חלק מהמבנים שם. אל תשכח שגם כל פעולה דורשת תקציב.

תוספת הממדים לשכונת הלול מזרח ומערב תחל בקרוב. התהליך מורכב וכולל אישורים שונים של מוסדות חוץ, אישור הדיירים, הסטת תשתיות ועוד. ממש אוטוטו. במקביל התחלנו לתכנן את פרויקט המיגון לשכונת ההר.

חיזוק מבנים ביגור, שוב תלוי תקציב. צוות הבניין עושה המקסימום, יש סקר שהוכן לפני שנה. בשלב זה אוטמים מבנים רבים ביגור.

שכונת המשתלה הולכת ומתאכלסת, אגב נבנו שם 14 דירות…. לוקח זמן לסיים את הפינישים.

מקווה שעניתי על הכל

שבוע טוב

בועז

#18738 הגב
    אלמוני 28
    אורח

ואני שואל:

האם טופולסקי עוזב?

ומי בא במקומו?

ומה השטח שיעמוד לרשותו?

וכמה הושקעו כספים בבניין המתפרות?

וכמה שוכרים אמורים להיות שם?

ומדוע אין מוצגת תכנית עסקית לפרויקט זה כפי שהיה ליארד וסמרטשוטר?

תודה.

#18771 הגב
    רני טנא
    אורח

ערב טוב,

חברת טופולסקי לא עוזבת את המתחם ביגור.

החברה שכרה אתר חדש ומעבירה אליו את פעילות המרצפות.

ביגור יישארו מחלקת הפרקטים ומחלקת השיש.

אנו מצפים לירידה משמעותית בנפח הפעילות (משאיות וכו') וכתוצאה מכך צמצום ההפרעה לציבור המשתמשים בדרך הסמוכה למינימום.

לפי ההסכם בין החברה לבין יגור השטח שמערבית לכביש יפונה והפעילות תתכנס לתוך שטח המפעל.

לגבי בנין המתפרות- החל מה-1.2.2020 נוכל לומר שהמבנה מאוכלס באופן מלא.

קיימת תכנית עסקית מפורטת (אינני יכול להתייחס לפורום בו הוצגה), בעוד מספר שבועות כאשר יהיו בידנו נתונים סופיים לגבי העלויות המדויקות של הפרויקט אנו נתקף את המספרים בפועל מול התוכנית ונסיק מסקנות.

בגדול אני יכול לומר שתקופת החזר ההשקעה נעה סביב 5.5 שנים.

אינני מעונין למסור נתונים כלכליים מפורטים באתר, אשמח להשיב  לכל מי שיפנה באופן ישיר.

רני

#18785 הגב
    שם (לא חובה):
    אורח

5 וחצי שנים החזר השקעה על בניין קיים שבסך הכל עבר שיפוץ? אוקיי…..

#18782 הגב
    אלמוני 29
    אורח

תעביר את זה צבורית באסיפה כפי שהוצג יארד וסמארטשוטר ולא כמו פרויקט הסוכרת ופרויקט זה שנעשה מתחת לרדאר

#18784 הגב
    אלמוני 30
    אורח

רני תודה על התשובה. טופולסקי מהווה מפגע בטיחותי קשה והשבח לאל על השיפור המיוחל. אגב, האם תהייה גם ירידה תקבולים עקב המעבר?

לגבי המתפרות. משמח לדעת שעוד שבועיים יאוכלס, אבל הבטחתם שיהיה מגרש חנייה ומה שנראה על פניו זה שהוא לא יהיה מוכן בתאריך זה (מעניין איך זה קרה) ואז הולך להיות מפגע לכל הסביבה כי הרי מכוניות צריכות לחנות, במקום שאין פקחים ואין דוחות הכל מותר (לצד הכביש, על המדרכות, על הדשאים וכו)

אני רק אומר שבטוח שלכל אחד מהפרויקטים יש סיבה לעיכוב וכו.., אבל אם מסתכלים על התמונה הכוללת זה מטריד.

#19022 הגב
    אלמוני 34
    אורח
    1. האם המתפרות אכן אויישו?

זה לא נראה כך

מוצגות 8 תגובות – 1 עד 8 (מתוך 8 סה״כ)
מענה ל־Reply #18782 in פרויקטים מבנים
פרטים: