קדנציות רבותי קדנציות

בית פורומים הפורום קדנציות רבותי קדנציות

מוצגות 15 תגובות – 1 עד 15 (מתוך 19 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
  • #16178 הגב
    קדנציות
    אורח

אז מתי נגמרת הקדנציה לחברי מערכת האתר היקרים והאהובים שלנו?

וזה נאמר ללא טיפת ציניות!

בתור אנשים כל אחד מהם הוא מדהים!!

אך דעותיכם אינן כדעותינו

מתי נזכה לקבל חברי מערכת ניטרליים ? מתי עיתונות תהיה עיתונות נטולת אינטרסים?

אנחנו יודעים שהדברים קשים. אך הם כבר נאמרו בכל וורסיה אפשרית. המערכת פה נוטה לטובת המזכירות בכל דבר. מטייחת יותר טוב מצוות הבניין…

#16187 הגב
    אלמוני 15
    אורח

חשוב מאוד שהתפקידים הללו יהיו בחירות בקלפי. בלי ועדות מסדרות. מכרז, מי שיציע עצמו יציג ושהציבור יחליט.
    צריך לחשוב גם התוכן , האם היומן הוא דיווח על תרבות או ישיבות מזכירות, או יוזמה ותחקירים.

#16195 הגב
    חבר לא צעיר
    אורח

קדנציות נכבד

עורך של עתון או אתר איננו נבחר ציבור (וטוב שכך), ולכן נוהל קדנציות לא חל עליו.

זה כמובן לא פוטר אותו מלתפקד באופן מאוזן והגון. אם יש לך עדות שאין זה כך – אנא העלה אותה.

#16224 הגב
    קדנציות
    אורח

לא חסרות דוגמאות באתר בתגובות וכ.

ורק צריך לקחת בחשבון שגם התגובות הקיצוניות נערכו עי עורכי האתר
    ————————————

הערת המערכת:
    תודה לך על תגובתך. אם לא חסרות דוגמאות אז בבקשה שלח לנו 2-3 מהן.
    אגב, אם לא היינו עורכים קצת את התגובות הקיצוניות הן היו נפסלות מייד בגלל שפה בוטה, האשמות לא מבוססות, לשון הרע, הלבנת פנים, בקיצור – חצי מנוהל הכתיבה מופר ברשימה אחת..

#16225 הגב
    אתם יודעים י אני
    אורח

היות ודברי לא פורסמו אני מניח ש הפוסט שלי לא נקלט ואני כותב שנית

כמי שלא פעם היה בדיון על כתבה ״מאוזנת ״ עם הנהלת האתר/יומן צריך להיות ברור אתר יגור ויומן יגור שונים מכל עיתונות רגילה וטוב שכך היות וכל תפקיד עם נגיעה חברתית (ועורך היומן בינהם) מחייב אשור קלפי מוזר שעורך היומן(ובעלי תפקידים אחרים בעלי נגיעה חברתית גם) עדיין ממונים למרות שמערכת היומן נבחרה בקלפי.
    ————————————————-

הערכת המערכת: הנושא נבדק מול מש"א, תגובה מלאה תתפרסם בתחילת השבוע.

#16272 הגב
    אותו אני
    אורח

על מנת להקל עליכם מבלי שתצטרכו לפנות למשא. למערכת היומן שנבחרה לפני שנתיים או יותר בקלפי נבחרו יונתן אברך, גבי שנער ויעל סט רשף

העורך מונה

#16275 הגב
    אותו אני
    אורח

מופיע ביומן של 10/3/2017 נבחרו רק יונתן גבי ויעל העורך אינו מופיע ברשימת הנבחרים

#16277 הגב
    אנונימי 18
    אורח

האם ליור האסיפה יש קדנציה?

מי רואה את תוצאות הקלפי הממוחשב? למה בעצם שלא תהייה לכולנו אפשרות לצפות בתוצאות במערכת?

#16345 הגב
    גדי רביב
    מנהל בפורום

ל"אותו אני", כדי להיות בטוח בדקתי בארכיון. המינוי שלי כעורך היומן אושר בקלפי באוגוסט 2004.

#16362 הגב
    אותו איש
    אורח

<p style="text-align: center;">אפשר לראות או להציג את זה?   אבל המערכת נבחרה 13 שנה לאחר מכן(2017) האם מישהו ביגור כיהן ביגור 15 שנה מבלי שעמד לבחירה מחודשת.  ב2017 נבחרה מערכת ואתה מונית אז על ידי המזכירות וגם זה מופיע בארכיון</p>

תגובת גדי רביב: אני מכהן מזה 15 שנים. התחלפו שתי מערכות בינתיים.

#16364 הגב
    גדי רביב
    מנהל בפורום

אתה יכול לבדוק בארכיון. מאז הבחירה שלי בקלפי כיהנתי עד שנוהל קדציות האחרון קבע שהתפקיד הוא מינוי.

#16361 הגב
    בועז אוחנה
    אורח

שלום לאנונימי 19ולאותו אני,

בנוהל הקדנציות של יגור מוגדר תפיד עורך היומן כתפקיד מקצועי (לא נבחר בקלפי).

בנוגע ליו"ר האסיפה, הוא חבר ו.אסיפה (גם אמנון וגם עמית). לועדה יש קדנציה שמסתיימת בנובמבר 2021.

בועז

#16387 הגב
    אלמוני
    אורח

<p style="direction: rtl;">בועז שלום</p>
    כתבת שעורך היומן הוא תפקיד מקצועי. אז להלן מספר הערות ובקשות

גם תפקיד.  קצועי צריך קדנציות ברורות. רצוי 4 שנים עם אפשרות לעוד קדנציה

התפקיד הוא ציבורי ויש לו השלכות על כולנו, לכן נדרש לשנות את המינוי כך שיהיה נבחר בקלפי

רצוי גם לפרסם מה השכר

#16384 הגב
    אבישי
    אורח

בועז מי הגדיר זאת כתפקיד מקצועי ומה הכישורים המקצועיים הנדרשים. מסתבר וזה גם יצא ממנשר צוות האתר שהיות ויש כאן הרבה עניינים חברתיים מן הראוי שעורך היומן (וכן תפקידים ממונים אחרים) יבחר כפי שנבחרה מערכת היומן

#16383 הגב
    אבישי
    אורח

ועל כך אני מלין שהמערכת נבחרת והעורך מונה ותביעתו שגם העורך יעמוד לבחירה והמכתב של המערכת באתר רק מחזק את הצורך בכח ציבורי

מוצגות 15 תגובות – 1 עד 15 (מתוך 19 סה״כ)
מענה ל־Reply #16262 in קדנציות רבותי קדנציות
פרטים: