- This topic has 18 תגובות, 2 משתתפים, and was last updated לפני 6 שנים, 3 חודשים by
גדי רביב.
-
מאתתגובות
-
קדנציות
אורחאז מתי נגמרת הקדנציה לחברי מערכת האתר היקרים והאהובים שלנו?
וזה נאמר ללא טיפת ציניות!
בתור אנשים כל אחד מהם הוא מדהים!!
אך דעותיכם אינן כדעותינו
מתי נזכה לקבל חברי מערכת ניטרליים ? מתי עיתונות תהיה עיתונות נטולת אינטרסים?
אנחנו יודעים שהדברים קשים. אך הם כבר נאמרו בכל וורסיה אפשרית. המערכת פה נוטה לטובת המזכירות בכל דבר. מטייחת יותר טוב מצוות הבניין…
אלמוני 15
אורחחשוב מאוד שהתפקידים הללו יהיו בחירות בקלפי. בלי ועדות מסדרות. מכרז, מי שיציע עצמו יציג ושהציבור יחליט.
צריך לחשוב גם התוכן , האם היומן הוא דיווח על תרבות או ישיבות מזכירות, או יוזמה ותחקירים.חבר לא צעיר
אורחקדנציות נכבד
עורך של עתון או אתר איננו נבחר ציבור (וטוב שכך), ולכן נוהל קדנציות לא חל עליו.
זה כמובן לא פוטר אותו מלתפקד באופן מאוזן והגון. אם יש לך עדות שאין זה כך – אנא העלה אותה.
קדנציות
אורחלא חסרות דוגמאות באתר בתגובות וכ.
ורק צריך לקחת בחשבון שגם התגובות הקיצוניות נערכו עי עורכי האתר
————————————הערת המערכת:
תודה לך על תגובתך. אם לא חסרות דוגמאות אז בבקשה שלח לנו 2-3 מהן.
אגב, אם לא היינו עורכים קצת את התגובות הקיצוניות הן היו נפסלות מייד בגלל שפה בוטה, האשמות לא מבוססות, לשון הרע, הלבנת פנים, בקיצור – חצי מנוהל הכתיבה מופר ברשימה אחת..אתם יודעים י אני
אורחהיות ודברי לא פורסמו אני מניח ש הפוסט שלי לא נקלט ואני כותב שנית
כמי שלא פעם היה בדיון על כתבה ״מאוזנת ״ עם הנהלת האתר/יומן צריך להיות ברור אתר יגור ויומן יגור שונים מכל עיתונות רגילה וטוב שכך היות וכל תפקיד עם נגיעה חברתית (ועורך היומן בינהם) מחייב אשור קלפי מוזר שעורך היומן(ובעלי תפקידים אחרים בעלי נגיעה חברתית גם) עדיין ממונים למרות שמערכת היומן נבחרה בקלפי.
————————————————-הערכת המערכת: הנושא נבדק מול מש"א, תגובה מלאה תתפרסם בתחילת השבוע.
אותו אני
אורחעל מנת להקל עליכם מבלי שתצטרכו לפנות למשא. למערכת היומן שנבחרה לפני שנתיים או יותר בקלפי נבחרו יונתן אברך, גבי שנער ויעל סט רשף
העורך מונה
אותו אני
אורחמופיע ביומן של 10/3/2017 נבחרו רק יונתן גבי ויעל העורך אינו מופיע ברשימת הנבחרים
אנונימי 18
אורחהאם ליור האסיפה יש קדנציה?
מי רואה את תוצאות הקלפי הממוחשב? למה בעצם שלא תהייה לכולנו אפשרות לצפות בתוצאות במערכת?
גדי רביבמנהל בפורוםל"אותו אני", כדי להיות בטוח בדקתי בארכיון. המינוי שלי כעורך היומן אושר בקלפי באוגוסט 2004.
אותו איש
אורח<p style="text-align: center;">אפשר לראות או להציג את זה? אבל המערכת נבחרה 13 שנה לאחר מכן(2017) האם מישהו ביגור כיהן ביגור 15 שנה מבלי שעמד לבחירה מחודשת. ב2017 נבחרה מערכת ואתה מונית אז על ידי המזכירות וגם זה מופיע בארכיון</p>
תגובת גדי רביב: אני מכהן מזה 15 שנים. התחלפו שתי מערכות בינתיים.
גדי רביבמנהל בפורוםאתה יכול לבדוק בארכיון. מאז הבחירה שלי בקלפי כיהנתי עד שנוהל קדציות האחרון קבע שהתפקיד הוא מינוי.
בועז אוחנה
אורחשלום לאנונימי 19ולאותו אני,
בנוהל הקדנציות של יגור מוגדר תפיד עורך היומן כתפקיד מקצועי (לא נבחר בקלפי).
בנוגע ליו"ר האסיפה, הוא חבר ו.אסיפה (גם אמנון וגם עמית). לועדה יש קדנציה שמסתיימת בנובמבר 2021.
בועז
אלמוני
אורח<p style="direction: rtl;">בועז שלום</p>
כתבת שעורך היומן הוא תפקיד מקצועי. אז להלן מספר הערות ובקשותגם תפקיד. קצועי צריך קדנציות ברורות. רצוי 4 שנים עם אפשרות לעוד קדנציה
התפקיד הוא ציבורי ויש לו השלכות על כולנו, לכן נדרש לשנות את המינוי כך שיהיה נבחר בקלפי
רצוי גם לפרסם מה השכר
אבישי
אורחבועז מי הגדיר זאת כתפקיד מקצועי ומה הכישורים המקצועיים הנדרשים. מסתבר וזה גם יצא ממנשר צוות האתר שהיות ויש כאן הרבה עניינים חברתיים מן הראוי שעורך היומן (וכן תפקידים ממונים אחרים) יבחר כפי שנבחרה מערכת היומן
אבישי
אורחועל כך אני מלין שהמערכת נבחרת והעורך מונה ותביעתו שגם העורך יעמוד לבחירה והמכתב של המערכת באתר רק מחזק את הצורך בכח ציבורי
-
מאתתגובות
צומת יגור המקום של חברי יגור