קופת חולים, בעקבות הכתבה ביומן

בית פורומים הפורום קופת חולים, בעקבות הכתבה ביומן

מוצגות 3 תגובות – 1 עד 3 (מתוך 3 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
  • #14750 הגב
    אלמוני
    אורח

אני שואל, האם כבר היה קיבוץ שעבר למכבי?
    אם כן, איזה?
    נשמח לקבל מאנשי הקיבוצים שעברו איך הם מרגישים וכמה זמן עבר.
    בנוסף, אם אני לא רוצה לעבור, לא נראה לי שאפשר לחייב אותי.
    תודה.

#14769 הגב
    בועז אוחנה
    אורח

שלום לאלמוני,

ראשית, אתה צודק. אי אפשר להכריח אותך לעבור או להיות חבר בקופ"ח כנגד רצונך. זאת לא הכוונה.

הכוונה היא לראות איך משפרים את שירותי הבריאות לכלל חברי יגור.

התהליך רק החל, כשיהיה מידע רב יותר, השוואתי בין הקופות נעשה דיונים מסודרים.

אין אף קיבוץ שעבר במרוכז למכבי. יש לכך יתרונות וגם חסרונות.

מקווה שעניתי

בועז

#14969 הגב
    אלמוני 3
    אורח

קראתי בחוברת שפרסמה המועצה שהמועצה פועלת מול קופת חולים כללית לשפר את התנאים. האם יגור הייתה בקשר עם המועצה בנושא ועם אסף סלע בפרט?

https://members.smoove.io/view.ashx?message=h44007057O124770469O202562O124683319&r=1009

כך כתוב:

החודש התקיימה פגישה עם נציגי קופת חולים כללית, מנהל המחוז רונן נודלמן, מנהל אדמ' במחוז רן אהרון, מנהלת מינהלת קריות ד"ר אהובית טלמור ומנהלת אדמ' מינהלת כרמל דורית חזן-יעקב, על מנת לקדם את הצרכים הבריאותיים של תושבי זבולון בכל ישובי המועצה.
    המועצה לקחה על עצמה, בהובלתו של אסף סלע, לטפל ולקדם נושאים אזוריים ושיתופי פעולה בין ישובים. במסגרת זו עסקנו בקידום הקמת מרפאה משותפת לישובי גוש זבולון, לפי החלטות שלושת הקיבוצים ובמימון הקיבוצים וקופת החולים. אני שמח שיכולנו לעזור במימוש הרעיון עליו החליטו הקיבוצים כבר לפני כשלוש שנים ולסייע באיגום המשאבים של הישובים השונים לטובת הפרוייקט. המרפאה הגושית תעניק שירותים רפואיים רחבים יותר ממה שהיה עד עתה בכל קיבוץ בנפרד. דנו בצרכי כל ישובי המועצה. נושא המרפאה באיבטין עלה גם על הפרק. המרפאה הנוכחית אינה מספקת את צרכי הישוב, יש להנגיש אותה, להגדילה ולחברה לבית המרקחת. גם שירותי טיפת חלב בחוואלד וראס עלי נידונו.
    במהלך המפגש עם נציגי קופת החולים העלנו את החששות הקיימים בכפר חסידים בנוגע למרפאה הותיקה, ווידאנו שהשירותים במרפאה ימשיכו להנתן כסדרם. עוד וידאנו כי בבוא העת, עם ההרחבה בנופית, יתייחסו בקופת חולים כללית לשירותים הרפואיים שידרשו בישוב הגדל.=

אם יגור תעבור למכבי, למועצה יהיה פחות כוח מול קופת חולים.

לדעתי כדאי לפני שעושים מהלכים קיצוניים לתאם עם המועצה.

מוצגות 3 תגובות – 1 עד 3 (מתוך 3 סה״כ)
מענה ל־Reply #14969 in קופת חולים, בעקבות הכתבה ביומן
פרטים: