תחושת אכזבה ותסכול

בית פורומים הפורום תחושת אכזבה ותסכול

• הנושא הזה ריק.
מוצגות 4 תגובות – 1 עד 4 (מתוך 4 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
  • #35531 הגב
    רוחיק אלעד
    אורח

שלום חברים
    רוצה לשתף אתכם בתחושה לא נעימה שחוויתי בימים אלה.
    כחברה בצוות השיוך, שרואה את המאמצים שנעשים על מנת לשקף את עבודת העושים בדבר, תליתי על לוח המודעות, את סיכום הפעילות האחרונה בנושא המיצוי, לאחר השגות החברים.
    הדפים ועליהם הכתוב בשם צוות השיוך, נתלו על לוח המודעות בפואיה, על מנת שחברים יוכלו לקרוא אותיות גדולות יותר מכתב מחשב או טלפון.
    לצערי הרב בערב בו נתלו הדפים, מישהו טרח להסיר אותם מלוח המודעות. למה? באיזו רשות? תחת איזו אג'נדה? רק בגלל שאתה מתנגד לתכנית המיצוי שטרם ראינו אפילו?
    לאן הגענו? הבריונות מטפסת גם אצלנו?
    בושה.
    *אני מצפה ממך חבר יקר להתנצלות על מעשך המביש*..ומקווה שמקרה שכזה, לא יחזור על עצמו אצלנו. לכל אחד יש זכות דיבור בדרכים הוגנות ומקובלות.
    כועסת ומאוכזבת רוחיק אלעד צוות שיוך

#35558 הגב
    לא צעיר
    אורח

רוחיק תודה על השיתוף.

מבלי להמעיט בכוונותייך הטובות ובמאמצים הרבים (והמשאבים) שמושקעים בתהליך השיוך ביגור, המקרה שתיארת מגיע בהלימה לאופן בו הצוות ואת בתוכו מובילים את התהליך ביגור.

אוכלוסיות גדולות יוצאות פגועות מההצעות שלכם, הדרך בה אתם מעבירים החלטות היא כוחנית ונסמכת על עורכי דין ולא על ״חברוּת״. כאשר ההנהלה וצוות השיוך מתנהגים כאדוני הארץ לא פלא שהגיעה תגובה שכזו. לטעמי היא לא כנגדך ולא נגד פעולתך אלא כנגד כל הגוף שמוביל את השיוך ובעיקר בעיקר על הדרך שאתם מובילים.

לא עובר שבוע אחד ביגור מבלי שקם קול שטוען שאין דיון ציבורי שהכל הנחתות מלמעלה, מייצרים החלטות פרטניות בתוך מהלך כללי ועוד משכנעים אותנו שזה לטובתנו ואוי ואבוי אם לא נסכים למה שהונחת עלינו חברי יגור.

אז עם כל הפגיעה, וזה מאד לא נעים שזו התגובה לפעולתך, אני חושב שהצוות צריך לבחון את דרכיו ובמהרה.

ואולי אולי הגיע הזמן לבחון את  הרכב הצוות הנ״ל.

#36757 הגב
    קבוצת חברים
    אורח

שלום לכולם.שאלה לאודי קינן…..פרשה מהועדה שלך בחורה כבר כמה חודשים…מדוע לא בוחרים את הבא אחריה למה בדיוק מחכים?,כאשר עמיחי פרש מהנהלת קהילה ישר מינו את הבא אחריו שזאת היתה רותם ויפ  וטוב שכך….
    מבקשים תשובה הנושא מדובר הרבה ברחבי הקיבוץ תודה מראש
    =============
    תשובת אודי:
    "עקב סיבות אישיות גלית חגי ביקשה לסיים את תפקידה לפני כשבועיים.
    גלית נעדרה בחודשים האחרונים והתלבטה האם תוכל להמשיך בועד.
    חרף בקשתה לסיים, ביקשתי ממנה לבחון את הדברים לפני שמקבלת החלטה.
    הועד ואני באופן אישי מודה לגלית על השתתפותה ותרומתה לועד בתחומים השונים.
    באופן אישי אני חושב שהיה ערך רב בנקודת מבטה האישית וכן בתרומתה הרבה לחיי הקהילה ביגור, כפי שבאה לידי ביטוי בתרבות מעבר לתפקידה בועד.
    היות ואנחנו ערב ספטמבר ובעוד שבועיים יוצא כבר מכרז חדש לתפקיד היו״ר וכחודש עד חודשיים אחכ גם בחירה של הועד, לא התכוונתי לפעול למינוי של חבר נוסף לתקופה של חודשיים בלבד.
    מקווה לראות נכונות לבחירות הקרובות לועד ההנהלה מקרב חברי הקיבוץ."

#36762 הגב
    קבוצת חברים
    אורח

תודה אודי על התשובה.יפה שענית והתייחסת. תודה.

מוצגות 4 תגובות – 1 עד 4 (מתוך 4 סה״כ)
מענה ל־Reply #36762 in תחושת אכזבה ותסכול
פרטים: