תרבות ביגור

בית פורומים הפורום תרבות ביגור

מוצגות 9 תגובות – 1 עד 9 (מתוך 9 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
  • #26462 הגב
    חתול
    אורח

האירוע בספייס בוטל.

לא נדחה. בוטל.

למה?

ובאותו עניין אולי נוכל לקבל סקירה קצרה של פעילויות התרבות שהיו ביגור לאחרונה בהובלת ועדת תרבות?  (לא חג מחזור או בר מצווה או אירועי מועצה)

תודה

(חבר שהתבאס מההודעה)

#26478 הגב
    עינב רוזיאו
    אורח

שלום חתול,

סקירה קצרה לאירועי קיץ ביגור לבקשתך, חג האחרון היה חג שבועות.

מכאן ניכנסנו לקיץ, אירועי קיץ אינם חלק מתקציב התרבות, מקווה להצליח לשנות זאת.תקציב התרבות מתמקד בחגים.

יחד עם זאת, בהובלת התרבות היו מספר אירועי קיץ:

ערב תשעה באב בניצוחו של גלעד קריב.

ערב שירי רחל שפירא.מופע קוורטט.

מופע מוסיקלי לילדים.

קפה ועוגה הערבי שישי במועדון.

ומקווה להצליח להוציא לפועל אירוע קיץ מתנפחים בבריכה , עם כל ההנחיות הלא פשוטות המתווספות מרגע לרגע.

אירוע הספייס יקר מאוד, רציתי להוריד עלויות לחברים.ועוד סיבות מורכבות באירוע (כרגע) מהסוג הזה.

כל זאת בחצי משרה.

מקווה שעניתי לחתול, ואם עדיין מתבאס, מוזמן להתקשר אליי ונחשוב ביחד .ככל שחברי הקהילה יתנדבו ויהיו שותפים בצוותי התרבות כך פעילות התרבות תהיה עניפה.

עינב רוזיאו

#26483 הגב
    אז איפה הכסף שוכב?
    אורח

אין כסף לתרבות, לבנייה, לנוי, למגרשי משחקים חדשים ועוד ועוד אבל מיסים יש גם יש. ואפילו בסקירות כלכליות שונות נאמר שיש עודפי מיסים. אז באיזה חשבון הם שוכבים?

#26485 הגב
    נעם
    אורח

שלום לשואל,

יש בהחלט כסף אבל הוא צריך להיות מנוהל בצורה עניינית לפי המטרות והתוכניות שהוגדרו ואושרו בתקציב המשק. קשה לי להבין מה אתה בדיוק שואל.

הסתיימה כעת בניית 10 יחידות דיור בלול ושנה שעברה הסתיימה בניית 14 יחידות דיור בשכונת המשתלה. זו עלות של מעל חצי מיליון ש"ח ליחידה ליגור. כלומר מעל 12 מיליון ש"ח. זה נקרא שלא בונים? ד"א בקרוב מתחילים לבנות 20 יח"ד בבלוקונים.

הסתיימה כעת בניית 28 ממד"ים בלול בעלות כוללת של כמעט 4 מיליון ש"ח. התוכנית היא להמשיך לבנות בשכונת לול מערב.

לנוי יש תקציב לא מבוטל. הביצוע השנה הוא בערך לפי התוכנית.

אילו מגרשי משחקים תוכננו ולא בנו? אני לא מכיר.

לגבי גביית המיסים- היא מתנהלת עד כה עפ"י התוכנית בצורה די מדוייקת. בכלל התקציב כרגע די בהתאמה לתוכנית ובכל מקרה אין חשבונות סודיים עם כסף.

נעם שפיגלר.

#26487 הגב
    אלמוני 12
    אורח

לשואל איפה הכסף? מערכות לא יעילות ולא מתייעלות שותות הרבה מאוד כסף, בעיקר על משכורות לבעלי תפקיד, בעיקר בכירים, שאפשר לצמצם. עכשיו תשאל את עצמך איפה עומד קיבוץ יגור בסוגיה הזאת. האם צריך את כל המנהלים/ מרכזים עם המשכורות הגבוהות?

#26486 הגב
    חבר טרי
    אורח

עינב שלום, לא צריך להתרגש או להתנצל ("חצי משרה"..) בעוד את נאלצת לגייס חצי מהמשפחה שלך שיעזור

לאחרונה, יותר מדי טרוניות, לעיתים מלווות בהאשמות חמורות כלפי עושים במלאכה, בהתנדבות, בחצי התנדבות או בשכר מתוקף תפקידם.

אני חושב שהרוב מרוצה וגם יודע להעריך

#26506 הגב
    עינב רוזיאו
    אורח

תודה רבה .מעריכה זאת מאוד .

#26526 הגב
    המערכת
    אורח

לאלמוני

יש החלטה של הקבוץ שלא מפרסמים משכורות של חברים העובדים במוסדות ומפעלי הקיבוץ.
    מכאן שגם לא נוכל לפרסם ניחושים או השערות בנושא מעל דפי האתר, ואיתך הסליחה.
    =======================
    מערכת היומן

#26565 הגב
    אלמוני 16
    אורח

אני לא יודע מה התקציב של התרבות

אני לא יודע מה רמת התרבות, למה? כי אני לא משתתף באף פעילות

למה? כי אין לי ילדים קטנים ואני לא קשיש, ולכן אני לא מוצא פעילות שמעניינת אותי

כן, אני צורך תרבות (בקורונה יותר קשה) הצגות, הרצאות, סרטים, מופעים

הייתי שמח שעל כל /רוב פעילויות התרבות תהייה השתתפות סמלית כלשהי למען הצדק החברתי

תודה

מוצגות 9 תגובות – 1 עד 9 (מתוך 9 סה״כ)
מענה ל־Reply #26485 in תרבות ביגור
פרטים: