״נזיפה״ , מילה עם הגדרה אין סופית.

בית פורומים הפורום ״נזיפה״ , מילה עם הגדרה אין סופית.

מוצגות 6 תגובות – 1 עד 6 (מתוך 6 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
  • #16874 הגב
    יוחאי
    אורח

מערכת האתר הזה  השתמשה בזמן האחרון בנימוק שאין מפרסמים נזיפות אישיות באתר. אני מקווה  שמה שאני כותב יפורסם  כי במינעד הרחב שאפשר לתת למילה נזיפה, כל אי הסכמה לדעה בצירוף שם או כינוי של בעל תפקיד יכול להחשב לנזיפה. האתר הזה הוא הערוץ הגלוי שיש לחברי יגור. לפני הכל אני רוצה לקוות שהמערכת אינה מקבלת את דעתו של אחד המשתתפים הפעילים כאן שעל האתר לפרסם רק נושאים לוקאליים. ושוב לעניין הנזיפה, מה היא נזיפה? לפי ההגדרה של האתר, כל אי הסכמה ניתן להגדיר כנזיפה וכך נהפכת הנזיפה לאמצעי צנזוריאלי . אני חושב שנזיפה תקפה היא אמירה של  בעל סמכות: ״האלוף נזף במח״ט״ , ״ המאמן נזף בשחקן״ וכדי. ואשר למקרה הקונקרטי של מה שכתבתי : חבר סקרן שאל שאלה טכנית בקשר למיתקן הסלולארי במאגר. מי שהיה צריך לענות נתן תשובה, שנראתה לי סתמית על כל מיני סיבות. אני הערתי שלהשיב תשובה כזאת לדעתי זה לא חברי. אז מה עשיתם? גנזתם את תגובתי בטענה של נזיפה. ניחא פסלתם את סיגנוני אנל במקום לדבר עם מי שצריך, נתתם תוקף לאי שקיפות (אולי לא במתכוון) של בעל תפקיד.

#16961 הגב
    קורא יומן
    אורח

שני דברים בהמשך לדיון של מערכת האתר ויוחאי:
    1. גם אני אשמח לקבל הסבר שאוכל להבינו – מה הסבה לכך שאי אפשר להגדיל את שטח המתקן הסולארי במאגר?
    2. המצב באתר הוא כזה שבועז עונה מהר כמעט על כל שאלה שעולה פה, ואלו כל שאר בעלי התפקידים אינם עונים כמעט. לא עדיף שכל בעל תפקיד יענה לשאלות שעולות והן בתחום תפקידו?

#16969 הגב
    אורי קינן
    אורח

אני אענה על שאלה מס' 1:

המערכת הסולארית הוקמה מכח הסדרה של רשות החשמל הנקראת "מונה נטו" . למעשה ייצור החשמל של המערכת מזכה את הצרכן מול צריכת החשמל של הצרכן באותו מונה.

בהסדרה נקבע כי גודל ייצור החשמל של המערכת יהיה מותאם לגודל חיבור החשמל הקיים של חברת חשמל. במאגר יגור קיים חיבור בגודל 3*400 המאפשר הקמת מערכת סולארית בייצור של 600 קילוואט שעה.

תנאי נוסף לגודל המערכת הגיע בעת הוצאת היתר הבניה למערכת מצד משרד הבריאות שקבע שבמאגרי קולחין כיסוי שטח המאגר לא ייעלה על 10% .

שני עלו קבעו את גודל המערכת. הלוואי ובעתיד תיהיה אפשרות להגדיל את המערכת כי ללא ספק ניצול פני המים לייצור חשמל הוא רעיון מצויין.

#16971 הגב
    בועז אוחנה
    אורח

שלום לקורא יומן,

כשלא עונים זה לא טוב

כשעונים זה לא טוב.

כשיש שאלה שנוגעת לתחום שנמצא תחת אחריותי או תחת חבר מזכירות אחר, אני דואג לענות עליה בשיתוף עימו או להפנות את השאלה אליו כדי שהוא יענה.

בעייני יש חשיבות לכך ששאלות של חברים יקבלו מענה ואם אפשר בזמן סביר כי זו חובתנו.

חג שמח

בועז

#16994 הגב
    קורא יומן
    אורח

שלום בועז
    איך הבנת ממה שכתבתי ש"אם עונים זה גם לא בסדר"?
    אני רק הצעתי שהתשובות יינתנו על ידי בעלי התפקידים המתאימים.

#17001 הגב
    בועז אוחנה
    אורח

שלום לקורא יומן,

כך השתמע מדבריך. מתנצל שלא הבנתי כהלכה.

בכל מקרה, לא כל ממלאי התפקידים גולשים באתר, ולכן לעיתים אני עונה במקומם ובתיאום עימם

חג שמח

בועז

מוצגות 6 תגובות – 1 עד 6 (מתוך 6 סה״כ)
מענה ל־Reply #16971 in ״נזיפה״ , מילה עם הגדרה אין סופית.
פרטים: