2021 כבר כאן

בית פורומים הפורום 2021 כבר כאן

מוצגות 15 תגובות – 46 עד 60 (מתוך 86 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
  • #23916 הגב
    אלמוני
    אורח

ולמה איש כולל המזכיר וראש צוות השינוי. לא עונה מתי יובא הנושא לציבור. מועדי ההבטחות להביא זאת כבר חלפו מזמן.. בבקשה תגובה

+++++++++++++++

הערכת המערכת: בועז התייחס לשאלה הזאת היום

#23919 הגב
    אלמוני
    אורח

בועז ומה לגבי צוות שינוי שאפילו אתה חבר בו. מתי יוצג לפנינו שכחת להשיב

++++++++++++++++

הערכת המערכת: בועז ענה על זה

#23926 הגב
    אלמוני
    אורח

לא ראינו ושום התייחסות עכשווית מעבר לתשובתו מלפני שלושה שבועות, חודש ,חודשיים ,ואחורה

ולעורך

מתי יוצג הדוח ואם יש תשובה שאני לא רואה תגיד לי מאיזה תאריך

=====================

גדי רביב: איבדתי אותך, סליחה, על איזה דוח מדובר?

#23941 הגב
    בועז אוחנה
    אורח

שלום לאלמונים

בנוגע לצוותי השיוך/הסדרי קבע לדיור, עניתי כי הצוותים מכינים את הדיון הציבורי. היות והנושאים כבדים, אנחנו רוצים שהדיון יהיה מוכן כמו שצריך ומונגש לציבור.

בנוגע לצוות לשינוי מבנה ארגוני, גם פה, מגבשים את ההצעה/הצעות סופיות שיוצגו לציבור.

ובכל מקרה כרגע יש קושי לקיים דיון ציבורי כהלכתו בגלל מגבלות התקהלות

בריאות איתנה

בועז

#23942 הגב
    רמי זלינגר
    אורח

לאלמוני

1. השאלה על דיווח מעבודת הצוות לשינוי אירגוני  לא מופיע בפורום הנכון לדעתי ולכן פיססתי אותה . מצטער

2.המבנה הארגוני צריך לבוא לדיון ציבורי ( אספת חברים )

3.אוכלוסיית יגור מורכבת מ 30% אחוז חברים מעבר לגיל 65.

4.ההנחה שחברים אלו אינם נגישים לטכנולוגית הזום

5. באספות האחרונות שהתקימו בזום ( לדוגמא האספה לבחירת ועדת פנסיה ) היו תקלות טכניות ואף חבר משכבת הגיל הזאת לא השתתף.

6.  הועדה החליטה שלא ניתן לערוך דיון ציבורי  (אספת חברים ) עד שלא נחזור למסלול של אספות רגילות.

#23943 הגב
    אלמוני
    אורח

על צוות שינוי ארגוני. נראה לי שטעית בזיהוי הנושא

========================

גדי רביב, נכון. בינתיים בועז ורמי התייחסו ועמך הסליחה

#23947 הגב
    אבישי
    אורח

ומדוע אי אפשר לנו מסמך המפרט את הצעותיכם נראה לי כי תחלואי הקורונה משמשים עילה לדחות הנושא כמה רחוק שאפשר וההוכחה היא שלא הוצג שום מסמך לציבור והוא אינו תלוי בקורונה. ובאשר לטיעוני רמי בעיינין הציבור המבוגר שאינו מצוי ברזי הטכנולוגיה האינטרנטית דבר זה לא מוע את המזכירות ואת מוסד דורות ועוד מצבים שמזמנים לציבור הוותיק אספות הצבעות בקלפי ומופעים בזום

#23952 הגב
    למה למהר
    אורח

במילים אחרות, ההחלטה היא שאין טעם לדבר על התייעלות ובזבוז כסף ציבורי עד שייעלם הנגיף.

דיון על תכנית משק הוא פחות חשוב, ולכן אפשר לעשות אותו בזום?

#23968 הגב
    רמי זלינגר
    אורח

לאבישי וחבר הממהר

אם אתם מעונינים תצרו איתי קשר ואני אזמן אותכם לפגישה הקרובה של הצוות ותערערו בפניו על ההחלטה לא לקיים דיון ציבורי כזה בזום

#23975 הגב
    אבישי
    אורח

רק עכשיו אני יודע שהחלטתם לא לקיים דיון ציבורי בנושא. זה חמור מאד משום שהחלטה כזו אינה מסורה בידכם לכן אין מה לערער אלא לדרוש מכם להביא נושא לציבור. חמור מזה שבינכם יושב המזכיר. יש לכם מחשבה שאתם תחליטו לבד בנושא?תשכחו מזה אני מבין שזה תירוץ לא להציג זאת מפני שהיום שאפשר לכנס אפילו 20 איש תחת גג יכול להתקיים אולי בעוד חודשים

#23979 הגב
    מתניהו חנגלמן
    אורח

כל העניין מתחיל להראות כבדיחה רעה. הקורונה לא תעבור מאיתנו בקרוב. האם ההצעה של צוות האי שינוי תחכה גם עד סוף הימים? כבר כמעט 3 חודשים עברו וכלום. צריך לעשות דדליין, ואם איך הצעה עד אז, אז שלום ותודה לצוות וממשיכים עם חלופת השיוך.

#23996 הגב
    אלמוני
    אורח

ולמה לא בזום אם האספות הכלליות מועברות בזום. תעבירו מסמך כתוב לכולם תעבירו דיון בזום וממילא בסוף קלפי?

==========================

תגובת המערכת: מהתגובה הושמטו רמיזות והשערות שונות, שתקנון הכתיבה אינו מאפשר

ועם הכותב הסליחה

#24073 הגב
    מדמואזל
    אורח

רק רבע שנה איחור. האם נגיע לשליש? האם לחצי? 😂😂

הימורים רבותיי הימורים

#24082 הגב
    מה עם החצי השני
    אורח

חוזר על שאלתי (אולי אזכה לתשובה) – האם קיבלנו דיווח על החריגות חסרות התקדים בהוצאות צריכה ושירותים – מה הסיבות, מי  אישר אותן ואיך. מציע להעביר את הנושא לוועדת ביקורת.

#24098 הגב
    החצי השני
    אורח

הערת המערכת: התגובה כוללת רמיזה והשערה שאינה מותרת על ידי כללי הכתיבה באתר

מוצגות 15 תגובות – 46 עד 60 (מתוך 86 סה״כ)
מענה ל־Reply #24422 in 2021 כבר כאן
פרטים: